Laptop na studia i do office do 3000zl
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Lameismyname · Opublikowano
4070ti to też pewnego rodzaju "Tytan" jakby nie patrzeć. A perspektywa jeżeli chodzi o premiery gpu wygląda bardzo nędznie i utwierdza mnie w przekonaniu, że 5070ti w MSRP w okolicy premiery to był dobry zakup do 1440p. Na upartego na 4070ti też kawałek czasuu posiedzisz w miarę komfortowo. -
Przez MaxaM · Opublikowano
x-kom też już wrzucił. Szkoda, że ten Asus tak zagraca nóżką https://www.x-kom.pl/p/1488499-monitor-led-32-i-wiekszy-asus-rog-swift-oled-pg34wcdn.html -
Przez tgolik · Opublikowano
Dzisiaj zamknąłem w Resident Evil: Village wątek Moreau - ten z wiatrakami i rybą - zajął mi 30 km na rowerku, z niedużą prędkością. Wątek jeden z fajniejszych w grze. @JeRRyF3D Z wagą zacząłem walczyć 2 lata temu i ogarnąłem temat 18 kg w ciągu roku. A teraz szukam możliwie przyjemnych rozwiązań, żeby utrzymać wagę w założonych widełkach. Granie na rowerku ma szansę być takim bezbolesnym rozwiązaniem. Jestem dobrej myśli. P.S. Przy 2100 kcal, bez aktywności tyję w tempie paru kg rocznie. Wagę utrzymuję przy 1900 kcal. -
Przez SebastianFM · Opublikowano
@MaxaM, kolejna porcja domysłów i zgadywanek. Ja natomiast opieram się na faktach. Próbujecie być mądrzejsi od inżynierów NVIDIA. Ty się mądrzysz o jakimś wypadaniu jakichś stałych danych, jakichś instrukcji z cache. Wiesz w ogóle o czym piszesz? -
Przez Tomasz Niechaj · Opublikowano
Od siebie dodam, że podczas jazd testowych, a zwłaszcza wtedy gdy trzeba było dotrzeć do celu najszybciej wjeżdżam na stacje ładowania ze stanem typu -1/-2 myślnik 0 myślnik +5% (tak, poniżej "zera"). Kwestia tylko, by znać auto, którym się jeździ. Ale tak samo jest w spalinowym, gdzie czasem zasięg znika np. poniżej 50 km, to wtedy człowiek denerwuje się.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi