Wybór Routera
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez azgan · Opublikowano
Niezły Upgrade graficzny zaliczyło to Metro Exodus Enhanced Edition wygląda teraz lepiej niż to TechDemo od NVIDIA z przed 6 lat 😅 Wydaje mi się czy w tych DLC jest jeszcze lepsza grafika i dodali w nich jakieś dodatkowe bajery 🤔? -
Przez Strilok · Opublikowano
34h za mną w Stalker i mam już wyrobioną opinię o grze. Gra będzie dobra jak ją połatają. Ma solidne fundamenty tj. klimat, który budowany jest przez oprawę audio-wideo oraz całkiem niezły feeling strzelania. Fabularnie nie jest źle, ale liczyłem na coś więcej. Co jest spartolone? Ogromna ilość rzeczy począwszy od zwykłych bugaj tj. stalker NPC utyka w drzwiach, lub zatapia się w podłodze. AI w tej grze nie istnieje. Przeciwnicy mają Aim-boot'a. Wielki system A-Life 2.0, który zapowiadali w ogóle nie działa. Chyba że miał to być zwykły spawn najczęściej za naszymi plecami jakiegoś mutanta albo kilku wrogów. Życia w Zonie w ogóle nie widać. Stalkerzy nie polują, nie szukają artefaktów i nie unikają anomalii. Często gęsto potrafią jak barany w rzędzie przejść przez anomalie i tam po prostu zginąć. Co do mutantów to nie ma podziału gdzie może być np. Bloodsucker, tylko często jest to losowe. Pojawia się często w miejscach gdzie mało kto sobie z nim poradzi. Mutanty mają pancerne HP i wysoki współczynnik szybkości. AI też nie posiadają. Przykładowo w poprzednich odsłonach "Zmutowana Świnia" jak była sama to uciekała, a jak w stadzie to atakowała. Teraz cały czas mają ustawione agro na nas i atakują. Nie wspominam o starych błędach. Mimo tego że nowy silnik to błędy te same co na X-Ray. Przykładowo obiekt składa się z nakładających się na siebie tekstur i widać łączenia się ich czasem nawet paski jak by czegoś brakowało. Na ten moment w mojej ocenie gra zasługuję na 5/10. Czekam na połatanie i dodanie funkcjonalności jak A-Life 2.0 oraz scenę modderską, która już zaczęła działać -
Przez Reddzik · Opublikowano
Widziałem kilka razy takie coś, a nawet sam się na to nadziałem. Bugów jest tyle, że to jedna z najgorszych gier na rynku na premierę, gdyby to nie był Stalker 2, to zapewne miałby z 20% pozytywów na steamie. -
Przez Zachy · Opublikowano
Ludzie kupuja? Moze bywalcy overclock.net co sie jaraja ustawianiem ramu wysoko:) U nas cisza... A jak tam z dostepnoscia? Moze to dalej jest problem tez. -
Przez DarkeVo · Opublikowano
@Godlikemój też tyle nie miał a jednak seasonic gx 850w. Bo wymianie zasilacza już rok czasu jest ok. Także to bylo jego wina. A uwierz mi tak sie męczyłem ze mialem wszystko wymienione że na końcu zostal tylko zasilacz i karta😆
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi