-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Element Wojny · Opublikowano
Skoro Sony miało jaja wywalić Cyberpunka ze sklepu "ze względu na stan tehniczny", nie widzę powodu by tutaj nie miało być podobnie. Tak na szybko przeleciałem fora w temacie tej gry, jakieś 95% graczy mierzy się z całkiem dużymi problemami. -
Przez azgan · Opublikowano
Ej ten stuttering to widać nawet na tym krótkim promocyjnym materiale od NVIDIA więc nie mówcie że jest O.K bo nie jest -
Przez bergercs · Opublikowano
[/spam on] Jeśli szukacie myszy w dobrej cenie to na Amazonie MX Blaster 2s jest za 216zł [/spam off] -
Przez bleidd · Opublikowano
2:41 dla S24 Ultra to na 99% brudny obiektyw. Nie ma szans aby jakikolwiek w miarę współczesny tel w takich warunkach zrobił tak niekontrastowe zdjęcie a takie efekt daje właśnie brudny obiektyw. Trochę średnio jak na porównanie aparatów. Jestem trochę w kropce, z jednej strony chińczyki wydają się wieść prym w kontekście hardware-u i jakości zdjęć z drugiej strony kupują smart za tyle siana oczekuje nienagannego działania, stabilnego połączenia bt/wifi/andorid auto, nie ubijania apek w tle, powadomień na czas a tutaj mam tylko i wyłącznie złe wspomienia z chińskimi telefonami. Do tego płaski ekran w S24U to rozum i godność człowieka - mam od 4 lat OP 8 Pro z zagiętym i nigdy więcej tego wynalazku nie chcę widzieć na oczy. Btw X200 Pro ma ultra 1/2.76" a nie 1/1.27" a więc totalnie przeciętnie. Planuje na coś zapolować w trakcie BF i szczerze nie wiem na co. Mam też opcje wygenerowania kodu na 500 zł do Media Expert, Euro RTV i Amazon.pl (bonus pracowniczy) więc dodatkowo bardziej skłaniam się ku zakupom w polskich sklepach niż szukania okazji przez jakieś chińskie platformy.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi