rtx 2070 super PNY 2x went
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kadajo · Opublikowano
Po prostu się przyzwyczaiłeś i obniżyłeś standardy. Taka prawda. Pograj sobie trochę bez jakiegokolwiek FG w jedną grę z wysokim FPS-em i potem wróć do tego Cyberpunka, który uważasz, że jest BEZ wyczuwalnego laga. Zdziwisz się niemiłosernie, jak kosmiczny lag jest z MFG x3 albo wyżej. Nawet z 60 FPS. Aby lag faktycznie był mniej wyczuwalny, musiałbyś mieć ZAWSZE bazowy FPS 80+. Pamiętaj, że za każdym razem, gdy zwiększasz mnożnik MFG, to spada ci bazowy FPS. To nie jest tak, że masz stałe, bazowe 60 fps i sobie to tylko "mnożysz" poprzez MFG, chyba że karta ma zapas mocy a ty blokujesz FPS. -
Przez PaVLo · Opublikowano
W sumie zostało mi do zrobienia 2 zakończenia, ale jak odpaliłem Wieśka, to już nie mam ochoty je robić -
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
Żadna inflacja, a nawet covid, nie wyruchał nas tak dotkliwie, jak boom AI -
Przez Suchy211 · Opublikowano
Kara śmierci mogłaby być gdyby była w 100% skuteczna. Niestety tam gdzie ona jest zdarzają się pomyłki, rzadko bo rzadko, ale jednak. A że nie da się to tej kary przerwać, no to jest problem. Poza tym podobno jest droga (choć nie husarza nie wiem dlaczego). Poza tym śmierć, to naprawdę nie jest najgorsza rzecz, jaka można żądać człowiekowi. Jedynym argumentem jest tak naprawdę tylko to, że nie trzeba utrzymywać darmozjada. No ale przecież rozmawiamy o czym innym. Jak postępować z chorymi psychologia czy od zabójcami. Na tyle chorymi, że samo zabójstwo jest spowodowane zaburzeniami psychicznymi? @KiloKush komuś przylalalalalalalagowało🤣 -
Przez Dimazz · Opublikowano
dlatego jesteśmy załatwieni bo co z tego że mamy dobry sprzęt skoro jak się popsuje zostajemy z niczym. nic nie zrobisz mogą oddać kasę mają do tego prawo
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi