Gość Jakub Opublikowano 5 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 Witam. Dzisiaj przeglądając pewną legalną stronę internetową (kto wie ten wie :)) otworzyła mi się w drugim oknie inna strona (nie pamietam nazwy, ponieważ odrazu ją zamknąłem) w której wyskoczyło okno z komunikatem: ”powiadomienie o odpowiedzialnosci , uzyskano dostęp do sledzenia połączenia wychodzącego windows.Wszystkie dane sa analizowane i zapisywane na serwerze policyjnym”. Może mi ktoś powiedzieć co to mogło by. Jakiś wirus czy coś innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan Mateoo Opublikowano 5 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 Fejkstrona do wyludzenia danych pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veten Opublikowano 8 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 Takimi stronami nie nalezy się przejmować. Takimi komunikatami zachęca do pozostania na stronie. Wystarczy ją zamknąć i po problemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi