Jaka pamięć RAM do Ryzen 5 2600
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez RTX5090 · Opublikowano
w tej serii tak naprawdę tylko 5090 coś tam wrzuci ekstra. 8 GB więcej ramu na 512 bitowej magistrali, sporo więcej CUDA i RT i innych jednostek, dużo szybsze GDDR7. -
Przez toska78 · Opublikowano
Być może na nowych platformach biosy są niedopracowane pod względem obsługi najnowszych CPU i nowsze wersje coś poprawią w tym temacie. U mnie nie ma tego problemu bo najnowszy bios wprowadził oficjalny support win11 i ResizableBar więc musi być. To są moje 2 najlepsze nagrania (z tych 4 widocznych) jeśli chodzi o wykres frametime w czasie: Co różni te 2 nagrania? Drugie było robione przy wyłączonych w UEFI MCE (MultiCore Enhancement), CPU SVID Support, SpeedStep i ASPM. -
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
Nie no, tego to nie zaliczę. Przecież tu nic nie ma -
Przez Yedi · Opublikowano
Ma ktoś może z was G5 KF z 12500h i Rtx 4060 i może potwierdzić że dołączony zasilacz 150w jest za słaby ? Znalazłem test na notebookcheck i wpisy na Reddit że ludzie wymieniają w nim zasilacz na 230w bo stockowu przy obciążeniu CPU + GPU się przegrzewa i wyłącza.. Czy wtyczka do zasilacza ma 5.5x2.5 czy 6x3.7mm ? -
Przez galakty · Opublikowano
Może faktycznie Superek nie będzie, skoro już 5070Ti ma 300W (więcej niż 4070Ti)
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi