Jaki wybrać zasilacz ?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Ja mam chyba najgorsza sztuke jaka mozna bylo dostac. Piszczace cewki, out of the box robiła 3090Mhz stabilnie, w dodatku wentyle na auto nie sa zbyt ciche trzeba je % rodzielic zeby w rezonans nie wpadaly. Dopiero przepastowanie PTM sporo dało, bo z tasmy jak wyszlo to widac bylo punkty gdzie nie bylo pasty, temp spadly, pady na pamieci tez daly jakies 4C w dol inny bios tez sporo dał wydajnosci no i co najlepsze na innym biosie cewki tak nie psiza. Takie max stabilne OC to 3127-3180 w zaleznosci od obciazenia -
Przez Necronom · Opublikowano
To jest scam z amuletem, wiem o tym Ale chodzi o to, że przedwczesne pobicie Hereka zablokuje quest dla Kyle,a, tego gościa co narzeka, że mu przez chatę przechodzimy. -
Przez janek25 · Opublikowano
Wiadomo ty masz viposka sztukę a stabilność w soliter zrobiona przez 1h. Ja wgrałem bios z siprimax silent i nawet msiafterburner nie tykam bo nie poważam softu poza biosem -
Przez maxmaster027 · Opublikowano
Ale nie testuje ich po OC i z przestuniętym power limitem itp itd w lepszych GPU masz dodatkowo chłodzoną lepiej sekcje zasilania co tez nie jest bez znaczenia.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi