B550 i Ryzen 5 3600
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez ptys · Opublikowano
no widadomo że z strategicznego punktu widzenia jasnę jest że przy tych mrozach trzeba uderzać w infrastrukture energetyczną aby zmiękczyć społeczeństwo i uderzyć w morale żołnierzy -
Przez GordonLameman · Opublikowano
A po co? wypunktowałem Cię za tego oczywistego fejka a tobie brakuje honoru aby się do tego przyznać. Typowy russki troll. -
Przez Kris194 · Opublikowano
Wiadomo, że to w jakimś sensie materiał propagandowy i pewnych rzeczy nie pokazuje i o nich nie wspomina ale analogicznie aż mi się przypomniała Polska sprzed 2010 r. 😥 -
Przez Kadajo · Opublikowano
Ostatnio trochę więcej przypatruje się temu wszystkiemu, bo Ton Składowy, jak i Audiofanatyk zwiększają sobie zasięgi wytykając tu i ówdzie bzdury które się pojawiają w świecie audio-voodo, bo nazywać to audio to wstyd. Tam poziom odklejenia jest tak wysoki, że to jest typowa sekta ze swoimi wyznawcami którzy tak jak płaskoziemcy próbują się przebijać z tymi debilizmami, ale ciężko takich bzdur obronić przy większym wychyleniu się poza kaftan bezpieczeństwa. Na plus na pewno rozrywka jakiej to dostarcza, bo z debilizmów zawsze się warto pośmiać, szczególnie jak ktoś ich próbuje w sposób "inteligentny" bronic. Co do ciemnogrodu który w to wieży... no cóż... w sumie wolno im wierzyć, w co tam chcą. Tak jak nam się wolno z tego śmiać. -
Przez ptys · Opublikowano
za pomniałeś się jeszcze odnieść do zdjęcia Mateusza z piękną flagą i tego co napisałem poniżej o agregatach możesz sobie sam zweryfikować że nowe agregaty polskiej firmy można kupić taniej na Ukrainie jak w Polsce (pewnie na jakiejś promocji były , widzisz tylko co chcesz widzieć
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi