Opłacalność używanego PC (i5 8400, RX 580 8gb)
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Reddzik · Opublikowano
Nie pamiętam tego bossa, pamiętam jak mi odradzałeś dodatek, do dziś go nie kupiłem, a o grze zapomniałem, że muszę poszukać tej walki finałowej na necie, bo nie kojarzę dobra już widzę, ale ni jak nie pamiętam tej walki. Sekiro raz zagrałem z godzinkę, pirata w 2019 jak miałem RX 570 8GB, i do dziś nawet tego nie chcę, nawet jakbym miał dać 5zł za niego, wystarczy że widziałem na streamach u "Eli" jak chłop robił speedruny itp to nie dla mnie taka rytmiczna gra, a nie typowy soulslike. -
Przez kalderon · Opublikowano
W zalinkowanym przez ciebie dokumencie punkt 4 : Ów dodany podpunkt 'd)' dodaje się do art. 2, pkt.1, ppkt. 2 który brzmi: Czyli mamy tak: Osoba egzaminowana uzyskuje negatywny wynik egzaminu jeśli wystąpiły okoliczności określone w tabeli 9. Oto tabela nr 9: Dotychczas te okoliczności mogły, ale nie musiały skończyć się przerwaniem egzaminu, bo o ile zgadzamy się że egzamin powinien się zakończyć w przypadku jazdy pod prądy czy wyprzedzania na pasach, to podpunkt 9.7 to jest właśnie mityczna 'linia podwójna ciągła'. Innymi słowy od wejścia w życie tej zmiany każde najechanie na linię podwójną ciągłą obligatoryjnie kończy się negatywnym wynikiem egzaminu. Obligatoryjnie, dla każdego, nawet zdającego na kat. C+E gdzie ze względu na wymiary pojazdów najechanie takie jest dozwolone o ile nie utrudni się ruchu innych pojazdów. Jest dozwolone jak już dostaniesz prawko, nie jest dozwolone na egzaminie. -
Przez Umpero · Opublikowano
Ja tylko parafrazuję urojenia zacytowanych użytkowników. Jakoś do ich wypowiedzi się nie odnosisz, że wszystko co złe to druga strona... -
Przez jankooo · Opublikowano
@Dziarson akurat zacząłem optymalizacje swoich memek, od razu widać profesjonalne i dogłębne zbadanie tematu- przyda się bardzo
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi