Nowy IPS super uber ala dla mnie lipa czyli ICC profile kolorów.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez lukadd · Opublikowano
@Fenrir_14 ale dla czego tylko do premiery Nova lake? Masz zamiar zmieniać na słabszy CPU? Bo ja się nastawiam dopiero na 2027/2028, że intel miejmy nadzieję dogoni AMD. Konkurencja musi być -
Przez Dawid91 · Opublikowano
Panowie czy jest ogólnie sens oddać laptopa na gwarancję? Wydaje mi się, że nie znajdą usterki i tylko stracę na miesiąc sprzęt. Jestem strasznie zirytowany bo jest nowy i mu odwala Dziś przy zamykaniu systemu znów wywalił błąd i restart, wczoraj zrobił to samo plus losowy restart w ciągu dnia. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
A pamiętacie te puretechy co to były silnikiem roku?! O nich napisz!!!!! -
Przez Qrdello · Opublikowano
Szczęście? Kurde, ojciec dwóch małych facetów z tej strony. Dla mnie najważniejsze, żeby im było dobrze. Pewnie, mam swoje wymagania - ale wszystko co z Żonką robimy robimy dla nich. Tak jak nasi rodzice robią dla nas w sumie do tej pory. Czy mam czas na funkcjonowanie poza 3 szkołami, zajęciami chłopaków, zakupami etc? W sumie tak. Bo jak akurat z Żonką nie mamy nic wspólnego do robienia wieczorami to Ona nie ma problemu z moim graniem a ja z jej aktywnościami. Czy tego czasu dużo mamy? No jasne, że nie. Będzie może kilka h w tygodniu jak się wszystko poskłada. No ale takie życie. Ważne, że nawet te kilka h się znajdzie.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi