lg 34gn850 Profile icc
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez azgan · Opublikowano
Oprócz Demon's Souls Remake nie ma na PC też np. Gran Turismo 7 więc trochę się pomylił z tym że wszystkie gry są już na PC 😉 -
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
A ja ogólnie. Jeden wieczór pograłem i po ocenie jej jakości (a bardziej braku!) - dałem sobie spokój. Celowo GP kupiłem pod nią, a skończyło się na lizaniu po pietach Indiany w GP. Absolutnie podzielam. Jestem graczem. Mam oczy. Odpuściłem po kilku godzinach. Nie podoba mi się jedynie ton, co poniektórych. Niewykluczone, że to tylko brak cywilizowanego formułowania myśli, a powiedziane inaczej, nie działałby jak płachta na byka. -
Przez LeBomB · Opublikowano
Jak ktoś nie wie co komuś podarować, to ja proponuję najbardziej uniwersalny bon zakupowy -
Przez Crew 900 · Opublikowano
No przecież dużo recenzji i analiz jest które nie został kupione, że jakość nie jest adekwatna do wydajności która gra nie posiada. Więc o co chodzi? Problemem jest mój sprzęt teraz bo pieprzony NPC się nie zrespawnował ? Bo teraz podąrzając tą drogą to jest tak, że mam stary sprzęt i muszę nowy kupić by się kuźwa cieszyć miernym produktem... -
Przez Wyhylylybymy · Opublikowano
Jak wyłączę HDR to wydaje mi się że w grach jest lepiej? Ale ciężko określić czy się poprawiło ;/ wydaje mi się że obraz się poprawił na + a co do HDR w systemie mam zawsze odpalony i w grach też odpalam.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi