Dysk HDD
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
No nie koniecznie bo jak zapiszesz profil to są płyty na których po zmianie biosu można normalnie taki profil na innej wersji wczytać i działa, chociaż sam nigdy na taką nie trafiłem w swoim pc niestety -
Przez Gordek · Opublikowano
Ja też unikam jak ognia wszelkiej maści Dark Soulsów i im podobnych. Z tego względu odbiłem się od No Rest for the Wicked, chociaż to bardziej Ori z soulsowymi mechanikami i żałowałem zakupu, ale tutaj jest git. Na początku ominąłem jednego opcjonalnego bossa, który mnie rozwalał na 2 hity(po jednym na członka drużyny), ale trochę podlevelowałem i udało mi się uniknąć 2 ciosów i padł. Może później jest trudniej, ale na razie ciężko się oderwać, a jak pisałem na początku jestem anty-souls/sekiro/nioh czy inne wukongi. -
Przez voltq · Opublikowano
No i co w tym screenie są jakieś fakty i konkrety ? Ja nic takiego tam nie widzę W internetowych komentarzach pokonasz Rosję? A od kiedy ofiara która została napadnięta ma pilnować żeby nie urazić czy nie zaatakować napastnika ? W Rzeczpospolitej przyjaciół Polin państwie teoretycznym oczywiście bandyta ma same prawa i przywileje a ofiara obowiązki i kary ale Ukraina jako państwo napadnięte może zrobić wszystko aby obronić się przed Rosyjskim napastnikiem Nie zgadzam się z nazywaniem innych użytkowników "debilami" -
Przez Send1N · Opublikowano
Co do MX-5 to parę dni temu właśnie o tym pisałem że z tych zwykłych past na gpu-z jest bardzo dobra bo jest mega lepka, 2 razy mając nią przesmarowanego ryzena wyjąłem go z socketu przyklejonego do stopki przy demontażu bloku mimo 15minutowego wygrzania cinebenchem przed demontażem (przy żadnej innej paście w życiu mi się to nie zdarzyło) MX-6 już taka nie jest, im wyższa lepkość tym lepiej na gołe rdzenie
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi