RTX 2080tki
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Lameismyname · Opublikowano
Jak ktoś lubi dla sportu, jego sprawa. Dla mnie liczy się współczynnik koszt-efekt, gdzie kosztem w tym wypadku jest poświęcony czas. Dla 99% ludzi wczytanie XMP/EXPO wystarcza w zupełności do szczęścia -
Przez tgolik · Opublikowano
Chyba znowu odbiję się od tej gry. Misje ogólnie dość ciekawe jednak gra dość szybko zaczyna nużyć. Chyba jednak wolę gry od UBI, w RDR2 gameplay wydaje mi się zbyt powolny i monotonny. A już myślałem, że uporam się z arcydziełem. -
Przez tomcug · Opublikowano
Arrow przeżuty i wypluty, nic nowego wallec Trzeba czekać na Nova. -
Przez nettakogoimeni · Opublikowano
Dzień dobry wszystkim! Jestem w następującej sytuacji: Chcę dowiedzieć się więcej o moim ojcu. Miałem cel stworzenia drzewa genealogicznego i ten cel pojawił się trzy lata temu. Zacząłem od prostych rzeczy, od wyszukiwania informacji o moich krewnych i wypytywania ich (których miałem czas), ale udało mi się uzyskać tylko około 40 procent tego, co planowałem (choć to i tak świetny wynik). Niestety, do dziś wyczerpałem wszystkie dostępne zasoby i krewnych, aby ukończyć to zadanie, ale znam imię i nazwisko mojego ojca. To forum jest dość żywe i bardziej aktywne niż jakiekolwiek inne, więc na razie Wasze doświadczenia życiowe są moją ostatnią nadzieją. 😂 Proszę, powiedzcie mi, jakie macie rady. Telegram - infopresident.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi