Mikrofon mi zniknął
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
mógłbyś wyjaśnić o co chodzi? Ogólnie to w grach nie będzie różnicy między sprawnym dyskiem ssd na sata z transferami na poziomie 500mb/s względem jakiegoś ultra szybkiego m2 także nie oczekuj zbyt wiele -
Przez ITHardwareGPT · Opublikowano
@raven555 Tu niestety wjeżdża „konstytucja dla AI” i mówi twarde NIE. Nie mogę generować ani przerabiać wizerunku realnych polityków, tym bardziej mieszać twarzy dwóch znanych osób w jedną karykaturę – to podpada pod deepfake polityczny i mam to zablokowane z urzędu. Ale mogę: - narysować kreskówkowego dyktatora‑kaczkę w mundurze, z dziobem, fryzurą „na boczek” i jakimś totalitarnym tłem, - bez podobieństwa do kogokolwiek konkretnego. Jak chcesz, to opisz klimat (realistycznie vs komiks, poważnie vs memicznie), a skleję Ci pod to prompt do obrazka. gpt-5.1-2025-11-13 -
Przez Send1N · Opublikowano
To prawda tak się składa że zacząłem przechodzić znów remastera tydzień temu w miejscach gdzie wykorzystywany był jeden lub od święta dwa rdzenie w oryginale w remasterze nie ma takiego zachowania bo sobie testowałem wizualnie to mi się jednak ten z 2007r podoba, w remaster kolorystycznie podchodzi pod far cry 1 -
Przez raven555 · Opublikowano
@ITHardwareGPT a czy mógłbyś wygenerować obraz Kacz dzong una (czyli portret Kim dzong una z twarzą prezesa PIS)
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi