Sterowniki karty sieciowej i magistry USB
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez kubikolos · Opublikowano
jest po prostu modne, Europa zostawila ukraine i chce zeby wykrwawiala rosje wiec na co mozna narzekac? wina Trumpa to mnie jeszcze rozwalilo: dadza rade wyslac wojska ale dopiero jak bedzie pokoj XD no i nie blisko frontu, maja byc schowane w miastach i tylko do szkolenia XD innymi slowy, jak dojdzie do dogrywki to beda pilnowac schronow w Kijowie a w najgorszym razie ewakuowac instruktorow XDDDDDDDDDDDDDD dla mnie to jasne - wina Trumpa -
Przez novirae · Opublikowano
Żeby już nie zakładać dodatkowego tematu - na różnego rodzaju promocjach udało się wypatrzeć w miarę rozsądnych(?) pieniądzach: CPU - AMD Ryzen 7 9800X3D GPU (kupione wcześniej) - PowerColor Hellhound Radeon RX 9070 XT RAM - CORSAIR VENGEANCE RGB DDR5 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL36 M2 - Samsung 990 Pro 2TB (+ mam jeszcze łącznie 3 dyski M2 w obecnej konfiguracji + 1 SATA + 1 HDD) Czym to najlepiej wykończyć (płyta główna / zasilacz / chłodzenie / obudowa / dodatkowe wentylatory)? Obudowa raczej w stylu Fractala, którego mam teraz (raczej z panelem bocznym z metalu niż szkła) + bez RGB - PC i tak raczej stoi na podłodze. Z zachcianek, to żeby jak najmniej kurzu zbierała, ew. jak największą ilość filtrów tak żeby środek nie nadawał się do czyszczenia co tydzień. USB-C + WiFi obowiązkowe -
Przez LeBomB · Opublikowano
Nie do końca się zgodzę. Żyjemy w czasach gdzie to niekoniecznie może być jedynie obrazą, a może być pomówieniem z którego zostanie ukształtowana opinia na czyjś temat. Jak dodasz miejsce w którym zostanie to zrobione, to może to wywołać efekt w dość dużej grupie osób. Dlatego jeżeli dane działanie czy poprzez określanie kogoś jakimiś niepochlebnymi przymiotnikami, czy próba działania w celu dyskredytacji w jakiejś grupie społecznej jest celowe, to jak najbardziej powinna być możliwość interwencji prawnej. -
Przez MarcoSimone · Opublikowano
https://ithardware.pl/aktualnosci/steam_zwrot_call_of_duty_black_ops_7_gracze_wsciekli_ai-46907.html?fbclid=IwY2xjawOVFv1leHRuA2FlbQIxMQBzcnRjBmFwcF9pZBAyMjIwMzkxNzg4MjAwODkyAAEeOeMM_N88NWrcUSyExc9Pn_FoeGG5_aruJIAVtTCp-LaXjcPgnK6PTSCfvyA_aem_KMxUkUiBFLY22ZdeSN-X6g -
Przez VRman · Opublikowano
Niektórzy trafiają pechowo i albo mają problem temperaturami, bo w 7800x3D chip z v-cache jest niejako pomiędzy procem a IHSem/radiatorem, albo wręcz kończy się obniżeniem efektywnych zegarów i idącą za to stratą wydajności. Nie pamiętam gdzie ktoś kupił 9 czy ileś takich proców i porównał. Nie linustechtips czasem? W każdym razie różnice były istotne, Do 5% jak nie nawet więcej. Dla wydajności proca 5% to już istotna różnica, skoro nowa generacja proców potrafi przynieść +10% (chyba że chodzi o intela to i -10% ) Przy słabym chłodzeniu nawet pod 2x więcej nie jest wykluczone, ale to już spekulacja..
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi