JBL Flip 2
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kelam · Opublikowano
Przygotujcie się lepiej na eliminacje. Full deprecha będzie odpalona gdzieś tak po 2/3 meczy w naszej przyszłej grupie. -
Przez Sheenek · Opublikowano
Tak najlepiej, a nie na easy mode k+m 🤣 Ja juz tylko do multika garbie sie przed kompem, a tak to padzik i kanapa. -
Przez Godlike · Opublikowano
No ładnie to wygląda, też ciekaw jestem wymagań, szczególnie 1440p na Ultra, bo to ich zapowiadane działanie na 3050, znając życie nawet w menu nie będzie trzymać 30fps -
Przez LeBomB · Opublikowano
To jest na 99% błąd w grze. Deffered physics quality w opcjach gry (nie wiem jak to po polsku jest przetłumaczone) daj na wyłącz albo na najniższe. Powinno być 2 pola poniżej ustawień tesselacji. -
Przez Kabor · Opublikowano
Jeszcze powinieneś w pełni zrozumieć mechanikę związaną z popiołami wojny. Są to umiejętności wkładane do broni. Tutaj trzeba pamiętać, że jak nasz tarczę to nie możesz ich użyć (chyba, że jest to umiejka w tarczy), wtedy trzeba przełączyć na pustą druga rękę lub szybciej i łatwiej zmienić chwyt broni na dwureczny. Ogólnie mamy dwa typy broni normalne i specjalne (ulepsza się je innymi kamieniami). Specjalne charakteryzują się tym, że mają umiejke przypisana do broni, w normalnych można dowolnie je wymieniać. Zmienia się je przy ognisku. Tutaj jest kolejna mechanika w miarę rozwoju będziesz zdobywał różne osełki które przy wymianie popiołów mogą zmienić typ broni np. na magiczną , święta, mocna itp.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi