Zestaw komputerowy
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Send1N · Opublikowano
4x8 3200mhz cl14 przy zen+ to bardzo fajny wynik nie ma co więcej grzebać. -
Przez Jedi88 · Opublikowano
Dzięki, to wartościowa uwaga. Nie budowałem kompa od bardzo dawna, a znowu potrzebuje dosyć mały build. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Pewnie skończy się tak, że postawie na swoim, a w ostateczności wymienię obudowę bo to nie są duże pieniądze. -
Jak najlepsze słuchawki bezprzewodowe z długim czasem pracy? - wybrałem HyperX Cloud Alpha Wireless.
Przez Kakarotto · Opublikowano
Jakby to kogoś interesowało, to zrobiłem mały teścik słuchawek HyperX Cloud Alpha Wireless. 47h używania (liczyłem) i zeszło tylko 7% baterii... W tej chwili jestem skłonny uwierzyć w te 300h. Ponadto słuchawki są lekkie i uszy się za bardzo nie pocą. Można długo nosić i tego nie odczuwać. -
Przez Kanzu · Opublikowano
@DżonyBi ciężko to staraniem nazwać, bo nie skupiałem się na biciu rekordu tylko z ciekawości sprawdziłem kilka krzywych. Nie mam ochoty pół dnia przy tym siedzieć i przebijać co kilka punktów Szczerze wątpię, że ten suprim ma w ogóle szanse do 16k dobić, bo na starych sterach do 15500 ledwo dociągał, ale też przy tym nie siedzialem za długo. Nie jara mnie to na tyle, żeby sprawdzać dalej -
Przez Reddzik · Opublikowano
Gra dostała wersję demo! No to ściągam, jestem ciekaw jak to działa, czysty test, bo grać nie mam zamiaru.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi