Jaki dysk m2
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez AndrzejTrg · Opublikowano
@LeBomB oczywiście, że ludzie będą tylko pokazywać jak to nie działa i jakie to jest wujowe. I faktycznie na wsiach może być problem, ale jak mówisz potrzeba czasu. Sam na początku byłem mega sceptycznie nastawiony, ale po tym jak to działa przynajmniej w moim Lidlu to jest zaskoczony. I też nie mam problemu. Jeszcze rozbrajają mnie osoby, piszące a gdzie mam te puste butelki trzymać itp itd... w miejscu w którym trzymasz pełne, i zamieniasz 1:1, miejsca zajmuje tyle samo no ale borok rozum w niektórych wypadkach. -
Przez Badalamann · Opublikowano
@trepek Tu wyjątkowo pisowcy maja rację. Nie z samym poparciem dla Pomarańczowego i MAGA, ale z tym że nasi żołnierze powinni brać większy udział w tej operacji. -
Przez KamcioGF · Opublikowano
Tylko premium albo podstawkę. Globalnie dla wszystkich w danym wyścigu to wątpię. W poprzednich Forzach było tak, że można dla siebie włączyć uszkodzenia mechaniczne w tym zużycie opon. -
Przez caleb59 · Opublikowano
Logicznym posunięciem powinna być aktualizacja 2.0 i wtedy silnik powinien dostać upgrade ale to GSC, z nimi nigdy nic nie wiadomo. -
Przez Pavel87 · Opublikowano
Dzięki za info, jakoś to przeoczyłem, także sobie sprawdzę. Ale też zależy mi na opinii co do fabuły, a wszyscy wiemy, że @Element Wojny zwraca na to dużą uwagę
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi