Komputer domowy w cenie 2200-2800 pln
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Doamdor · Opublikowano
LG Oled 55" C4 za 4139zł https://allegro.pl/oferta/telewizor-55-cali-oled-lg-55c41la-smart-tv-4k-uhd-czarny-16520452245 -
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
Tak. Idź eo jakiegoś miasta na bazar. Ogólnie widać to od razu, ale jsk chcesz pewność to szukaj stoiska z warzywami czy rybami. Zamiast zdechłych bitmap zobaczysz ładne ryby i owoce -
Przez Zachy · Opublikowano
By naprawili latency I jakas grupe ludzi skierowali do testow qvl Na asrocku o wiele wiecej ramow 8000+ jest przetestowanych na qvl wrzuconych, A asus podaje 8000-8400oc na hero, a testy qvl u nich sa w czarnej rzopie -
Przez boban666 · Opublikowano
Tmobile swiatłowód oparty na POŚ. Pobieranie 900Mb/s , upload 950Mb/s. Zero awarii i rozłączanie podczas grania. Wcześniej miałem Vectra potem Play i była maskara , skaczące pingi , tracące się 5G. Najlepsze ze jak zaczeły się problemy z Vectrą to zmieniłem na Play , a w między czasie gdzieś wyczytałem że Play w niektórych miejscowościach korzysta z infrastruktury Vectra i u mnie się to potwierdziło , bo po zmianie z Vectra na Play miałem identyczne problemy. Teraz na Tmobile , wreszcie mam spokój.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi