Komputer domowy w cenie 2200-2800 pln
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Bojar · Opublikowano
W sumie zapomnialem tu napisac. O miejsce nie musze sie martwic bo trafila sie okazyjnie NV9 - moznaby tam samemu sie zamknąć poszlo w AMD i poki co wychodzi to super. przyszla wersja od XFX tylko z mniejszym RGB -
Przez Element Wojny · Opublikowano
@Jaycob Wyspa zrobiona, 5 gwiazdek. No ale z kasa nie jest tak rozowo, mam na koncie raptem 600k. Nie moge nadal zaprosic VIP'ow, bo trzeba miec status S, a ja mam A. Z tego co ludzie pisza dla statusu S trzeba miec 20k punktow satysfakcji, mam 18k wiec duzo mi nie brakuje. Pomysl byl niezly, ale to wszystko trwa za dlugo, tutaj az sie prosi o opcje skipowania/przyspieszania dni. Wiesz jak wczoraj robilem kase? Mialem gre odpalona w tle, robiac cos innego co jakis czas wracalem do gry - dzien mijal, click, kolejny, click, kolejny, click, zapraszanie nowych gosci- i tak w kolko i na okraglo. Gdzie w tym fun? Dlaczego nie mozna zarzadzac tym spoza wyspy, np. z poziomu komorki, robiac w tym czasie inne rzeczy w glownej lokacji np. fabule glowna czy questy poboczne? Grind w lochach wydaje sie miec znacznie wiekszy sens - tutaj tylko zarabiasz kase i nic wiecej - a tam zarabisz kase, leci XP, rozwijasz grupe, rozwijasz umiejetnosci, odblokowujesz nowe, dopakowujesz sie na dalsza czesc gry. Nic nigdy nie pobije minigierki Cabaret Club Manager z Yakuzy 0 - tam byl taki fun ze szkoda gadac, az nie chcialo sie wracac do fabuly glownej. A tutaj po prostu przymus zeby moc cos kupic. -
Przez larry.bigl · Opublikowano
Co do chińskiej jakości produkcji, moim zdaniem to już nie te czasy co kiedyś, że made in china zawsze oznacza szajs. W zasadzie zależy od zasobności portfela inwestora i co jakiej jakości chce mieć. Oni mają i technologię i ludzi, żeby robić dobre produkty. Sęk w tym, że to po stronie inwestora jest excel z kosztami -
Przez x-kom · Opublikowano
Cześć @p_rafal, od siebie polecam Ci HP ProBook 450 G10 za 3 139 zł, więc nieco ponad budżet, ale moim zdaniem warto ze względu na kilka rzeczy: + Aluminiowa obudowa, pokrywa matrycy i wnętrze + 36 miesięcy gwarancji on-site + Podświetlana klawiatura + Przyzwoita konfiguracja (i5 13 gen. 16 GB pamięci ram - do codziennego użytku spokojnie wystarczy) -
Przez trepek · Opublikowano
Nie taki ten grok zły. Jestem za!
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi