Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, 

przygotowaliśmy dla Was promocję z akcesoriami do streamingu z rabatami do 50%. 
Aby skorzystać z promocji należy użyć kodu rabatowego: streaming

Wszystkie produkty objęte promocją, znajdziecie tutaj

Przykładowe produkty, które znajdziecie w nowej promocji :
Pro-Gamer D-2000L za 349zł
SPC Gear VIRO Plus USB Onyx White za 189zł
Novox NC-1 Class za 199zł
Silver Monkey SMG-850 (Czarno-Szary) Tkanina za 779zł
Acer Nitro XV252QF czarny 390Hz za 1999zł

Promocja obowiązuje do 17.02.2022 r. lub do wcześniejszego wyczerpania limitu produktów i nie łączy się z innymi promocjami. Jedna osoba może zakupić tylko jedną sztukę każdego produktu promocyjnego.

Pozdrawiam
zespół x-kom

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• W końcu skończyłem Lostów. Serial moich lat szkolnych, ale jakoś nie byłem na niego wówczas chętny. 8+/10. Wyżej oceniam tylko House'a.
    • Cześć,  Chciałbym wymienic moje chłodzenie na ryzenku 5700x. Obecnie tam siedzi Arctic Freezer 50. Ogólnie jestem zadowolony z temperatur. W cinebench nie przekraczaja 69 stopnii przy PPT na 125. Wymiana czysto estetyczna. Posiadam budę Fractal torrent w wersji białej, chciałbym coś białego 😆 Wstępnie zastanawiałem się nad Thermalright peerless assassin 120 najlepiej wersja digital biała lub deepcool ak620 też wersja digital. Deepcool bardziej podoba mi się że względów estetycznych natomiast czytałem, że Thermalright jest trochę lepszy. Ma ktoś jakieś pomysły co jest warte uwagi? Oczywiście chłodzenie przyszłościowe jak będę przechodzić na AM5.    Jeszcze dochodzi kwestia temperatur na MOSfecie. Obecnie mam 56 przy cinebench, raczej 60 nie chciałbym przekroczyć. Widziałem testy GamerNexus i tutaj frezzer 50 wypadał nieźle porównując do podanych wyżej.     Posiadam wentylator Lian Li UNI FAN SL120 V2 ARGB i jego planuje dać na przód radiatora.    Pozdrawiam 
    • Nie no, wypychanie W7 to normalna sprawa i nie masz co się czepiać.   Natomiast co do Mety i Questów to tak, ja tu nie widzę świetlanej przyszłości. Pójdzie wszystko w socjale i gunwo gierki, a nie PC. Zresztą gdyby nie Virtual Desktop to granie na PC nie byłoby możliwe, natywne rozwiązania nie działają! Czy to air link, czy steam link, kompletna padaka.   Ja Q3 potrzymam jeszcze, ale bankowo sprzedam mając jeszcze gwarancję. Odzyskam trochę kasy i dołożę do GPU  
    • Niestety, nie mam nagrania z relive na warzone 1440p i 300fps... Jedynie foto z 4k 7800x3d, 7900xtx . 7800xt jest za słaba, żeby odtworzyć jak się mają fps w tej grze... Tu jak widać ciśniemy pod korek i frametime jest w normie. W dodatku na 7800x3d nie przypominam sobie, żeby w takich grach właśnie procesor wbijał ponad 90% obciążenia na 1 core. A 9800x3d uderza śmiało i to z lockiem 116fps... 
    • Jak już mało grasz, to równie dobrą zabawą jest grzebanie w platformie. Dzięki temu szybko się orientujesz, że ktoś kogoś r*cha a przy okazji masz możliwości sprawdzenia czy to ty ruchasz ich na wydajności czy oni ciebie  
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...