Jaki zasilacz do 300zł z przetwornicą DC-DC ?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez GordonLameman · Opublikowano
Niby tak, ale do chwili obecnej nie pokazał ani razu (a przynajmniej ja nie kojarzę), że ma jaja. Dla mnie jest bezjajeczny -
Przez Spl97 · Opublikowano
Pod presją... głównie ze strony Amerykanów to robił, gdyż bardzo liczył na to, ze po zakończeniu prezydentury będzie miał ciepłe stanowisko za granicą, ale się mocno przeliczył . Jak chcesz, to będzie do wyboru, jak potwierdzą start w wyborach taki Stanowski/Andrzejczak, sami siebie się lansują . -
Przez Klakier1984 · Opublikowano
Wręcz nieprawdopodobne jest to co piszesz, aż dziw bierze, że ty ponoć uchodźców na naszej granicy żałujesz, a tam, że strzelają do wszystkiego co się rusza zupełnie Ci nie przeszkadza- wprost niebywałe. Jak dobrze wiesz ja też nie pałam miłością do islamistów, zwłaszcza radyklanych ale są jednak jakieś granice ludobójstwa. -
Przez Michaelred · Opublikowano
Faktycznie rewelacyjny. Dużo gada, ale sensu w tym nie wiele. To ni Przegrał ją tylko w głowach antykofniarzy, którzy pałują się tym dalej oglądając pocięte fragmenty. Poza tym o innych debatach gdzie został oceniony bardzo pozytywnie siedzą cicho Potrzebne źródło bo Mentzen ma zdecydowanie duże szanse na 3 miejsce i wyprzedzenie Hołowni. Tak pokazują sondaże, które tak lubicie -
Przez kubikolos · Opublikowano
Jako wyborca PISu pewnie wiesz co mówisz Niestety trzask to ten sam odpowiednik, będzie mierny ale wierny. Zapewne znowu skończy się wielkim wyciem że lpg i aborcja nie pomogły wygrać wyborów.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi