[10.000 zł] Laptop do programowania 32 GB RAM
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kanzu · Opublikowano
@ODIN85 wiadomo. Jest tak zajebisty, że na facebooku, steam, reddit i pod filmami na yt ludzie narzekają i tworzą mody do jego naprawy. Odpal go na monitorze a nie na tv gdzie możesz przestawić z dtm na hgig z poradnika gościa, który bredzi, że to "hdr roku". Być może jest dobry, ale w tej chwili nie nadaje się do używania na monitorach. Zanim zacząłem grać siedziałem 2h bawiąc się ustawieniami i kalibrując od nowa w Windowsie, bo myślałem, że to u mnie jest coś nie tak. Dopiero przeczytałem na necie, że większość ma z tym problem od premiery. Na standardowym hdr wystarczy ruch myszki, żeby z ładnego obrazu nagle wypaliło całe niebo na biało i prześwietliło wszystkie obiekty włącznie z ziemią. Poprawiając w drugą stronę w dzień wszystko jest za ciemne. Na hdr peak 1000 trochę lepiej, bo można kontrast zbić, ale dalej to nie rozwiązuje problemu. -
Przez duniek · Opublikowano
zobacz to - faktura prognozowana wystawiona w lipcu na wrzesien i pazdziernik od 1 pazdziernika wzrost cen ZE wszystkim BRUTTO w G12W wychodzilo 1,19 i 0,77zl od 1.10 wychodzi 1,48 i 0,79 -
Przez Radio Tirana · Opublikowano
@Pentium Dserio pogoniłeś tego Pulse drożej niż kupiłeś? Przecież to nie ma sensu. -
Przez kamilos69 · Opublikowano
Dobrze kombinujesz bo inaczej tej karty nie podepniesz. Źle kombinujesz bo to jest złącze 12V-2x6 pod karty Nvidia. -
Przez Maxforces · Opublikowano
A ja widze calkowicie odmienny obrazek jak zapodales wyzej, i co bylo cytowane. TO ze CPU nie jest uzyte w 100% caly czas to fakt ale nie zakzywajmy rzeczywistosci. Do tej gry nie potrzeba 2x wydajniejszego cpu w pojedynczym watku niz obecnie. Jest stabilnie. Nie ma zadnej obecnie optymilizacji w sterach. Bede bezposredni zadam pytanie czy remaster bazowal na wersji PC?NIe nie bazaowal i go nie skroili tylko to byl port z konsoli z dodatkowymi efektami(rozczarowanie)
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi