Obudowa do prawie wszystkiego.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez TheMr. · Opublikowano
Jestem ciekaw jak bardzo się pogorszy statystyka w Hiszpanii pod rożnymi względami -
Przez Vergil · Opublikowano
Dzięki za propozycję. Rozmiar i kolor spoko natomiast ta czcionka na nakładkach jakaś taka udziwniona. Do tego czytam w komentarzach że bateria słaba, podświetlenie mogłoby być mocniejsze i sporo narzekań na port do ładowania więc jak za 400zł to za dużo kompromisów. -
Przez larry.bigl · Opublikowano
Ze starej lampy (tej zbitej miesiac temu) udało mi się wyjać żarówkę kierunkowskazu ale ma dziwny bolec. Wyjmę później lampę i sprawdzę ale na 99% nie da się. Wszędzie gdzie znalazłem info to wychodzi że trzeba cały moduł wymienić. Takie coś: https://www.amazon.pl/CARSO-CLASS-tylny-Taillight-A2118200577/dp/B0BLCSJ6W4 Moduł ma tylko dwie żarówki. U mnie padła stopu. I tak czytam na forum i nawet a manualu polifta: "The bulbs in the tail lamps cannot be re-placed individually. The tail lamp bulbs are under pressure and could explode during an attempt to replace them.If the tail lamps are malfunctioning, have them exchanged at an authorized Mercedes-Benz Centre"
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi