PtaQu Napisano July 5, 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano July 5, 2022 tak jak w tytule chcę zrobić upgrade ze swojej starej karty bo Tarkov mi już nie wyrabia i myślałem nad 2060 teraz nawet znalazłem ofertę używki używanej tylko kilka miesięcy za 1000 zł ale gdy założyłem wątek na forum z pytaniem jaką kartę wybrać do swojego komputera żeby zyskać więcej mocy ale nie przepłacać za coś czego i tak nie wykorzystam bo w gry single player gram mało a jak gram to nie przeszkadza mi to że nie gram na ULTRA HIPE TRYBE REALISTIC czy coś no i każdy mi odradzał rtx 2060 mówili że lepiej dołożyć do rx 6600 albo poczekać aż stanieje rtx 3090 i teraz pytanie czy rtx 2060 za 1000 zł nie jest teraz strzałem w kolano bo np tendencja spadku cen nadal się utrzymuje i zanjdę np za miesiąc lub dwa lepszą kartę ? mój PC cpu ryzen 5 1600 (ten starszy) o zmianie tego procka założe jeszcze temat bo jak uda się z kartą to go też będę chciał zmienić ram 2x8 gb ddr4 3000 zasilacz vs450 msi x370 sli plus monitor 1080p 165hz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziarson Napisano July 5, 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano July 5, 2022 Jak poczekasz na gen 4000 to napewno stanieją a potem możesz poczekać na 50000 przecież to obojętne niżej i tak raczej nie pujdzie może 200zl a jak myślisz że 3090 będzie kosztować tysiaka to zobacz ile kosztuje 1080ti Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się