Skocz do zawartości

Poleccie cos 500gb/1000gb nvme pcie3.0 do lapka

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Popularne tematy

• Najnowsze posty

• Mam problem z Narzędziem Wycinanie w systemie Windows 11. Po wykonaniu zrzutu ekranu. W prawym dolnym rogu ekranu pojawia się jedynie małe powiadomienie tekstowe z informacją: "Zrzut ekranu skopiowany do schowka. Automatycznie zapisywane w folderze zrzutów ekranu" (tak jak na załączonym zrzucie ekranu nr 1). Nie pojawia się natomiast ten duży, graficzny podgląd zrzutu, który umożliwia szybką edycję i kadrowanie (taki jak na zdjęciu nr 2). Co ciekawe, po kliknięciu w to małe powiadomienie system w ogóle nie reaguje i nie otwiera aplikacji. Zrobiłem czystą instalację systemu Windows 11 (od stanu początkowego), ale problem nadal występuje. Utworzyłem na tym samym komputerze drugie, nowe konto użytkownika i tam wszystko działa idealnie – duży podgląd się pojawia. Problem występuje wyłącznie na moim głównym koncie z uprawnieniami administratora. Dlaczego konto administratora blokuje ten podgląd i jak to naprawić? Czy to kwestia jakiegoś specyficznego wpisu w rejestrze, czy błędu w uprawnieniach profilu? Będę bardzo wdzięczny za wszelkie wskazówki i pomoc w rozwiązaniu tego problemu, bo jest to niesamowicie uciążliwe w codziennej pracy. Edit: Od AI. Brak dużego podglądu (okna z możliwością edycji) po kliknięciu w powiadomienie to częsty problem w Windows 11, który zazwyczaj wynika z uszkodzenia danych aplikacji w Twoim profilu użytkownika lub błędnych powiązań protokołów, rzadziej z błędu rejestru całego systemu. Skoro na drugim koncie wszystko działa poprawnie, sam system i jego pliki są nienaruszone, a problem leży wyłącznie w granicach Twojego profilu logowania.
    • No oczywiście że na ogólny profil nie , ale np Alan Wake 2 ładnie śmiga na -115uV. BTW Pobiłem właśnie swój wynik w 3Dmarku na -125mV     https://www.3dmark.com/3dm/164716147
    • Możliwe że już wyciągnęła wnioski, bo to stary film z US, ona to kurierka, prowadziła wypożyczony wóz    
    • Jak to celnie Pan Premier zauważył, po co było snusiarzowi tak rumakować?  
    • A to nie jest E46 patrząc po desce? Tak czy siak lata 90te tylko wtedy parę dzwonów mniej na koncie 
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...