Stacja dokująca Unitek Y-1078 i zamierające transfery danych
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez toxicrain0912 · Opublikowano
Rozumiem - jaka jest najlepsza "tania" plyta? Czy ASUS TUF GAMING B650E-PLUS WIFI to tania plyta? Wiem z przeszlosci ze kiedys byly plyty nawet po 5 tys pln dla jakis entuzjastow. Ogolnie jak widac powyzej staram sie min/maxowac rzeczy ktore moga przetrwac czas jak zasilacz/obudowa itd, wiem ze plyta glowna za x lat bedzie warta 20zl jako elektrosmiec tak samo jak dzisiejsze cpu po 2tys zl. Jednak jezeli jest jakas roznica dobra w jakiejs plycie za tys pln czy cos doplace. Ten pc bedzie juz do smierci dla mnie. -
Przez Iri · Opublikowano
Cześć, Dostałem na serwis lapka. W skrócie... miała być tylko reinstalacja systemu bo córka coś namieszała. Okazało się przy odbiorze ,że jednak coś miga, myślę oho... to raczej nie system. Okazało się ,że padł dysk ssd i blokuje rozruch nawet do biosu. Wyjąłem stary, zamontowałem nowy i bangla. Jest to Asus TUF 15 Gaming z R7 4800H GTX1650Ti. Potrzebuję termopadów plastycznych? Nie są to zwykłe listki tylko gęstsza lekko niebieska maź ( jeszcze fabryczna). Podeśle ktoś link do produktu którym mogę to zastąpić? Coś co będzie miało normalną cenę i trochę posłuży. W lapkach nie siedzę stąd pytanie, a składać na zakurzonej mazi i paście skamielinie to zbrodnia. -
Przez MadDog · Opublikowano
Na prawdę uważacie, że Asus wypuściłby kartę która ma 100 stopni na hotspocie? Kolejny test - PurePC Dodać standardowe 15-30 stopni do temperatury GPU i mamy hotspot nie więcej jak 85 stopni. Jak masz hotspot 100 stopni to sorry ale trafiłeś jakiegoś paździerza ze źle dociśniętym chłodzeniem albo źle nałożonym PTM (mało prawdopodobne) https://pokde.net/review/asus-prime-radeon-rx-9070-xt-oc-edition-review#thermals -
Przez Elder · Opublikowano
Dostaliśmy w elektronice komercyjnej luty bezołowiowe bo ekosrologia armia i medycyna nie tyka tego bo oni nie tykają badziewia z wiadomych względów. Chcecie sprzęt komercyjny nie do zabicia...teraz? Litości to nie ta rzeczywistość, nie ta planeta...ekosrologa i inne takie mają być nie jakość trwałość solidność rzetelność dla ludu. Wszędzie. Jaki to mechanizm...a taki.
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi