Rabacik
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez R4zen · Opublikowano
Za pomocą Claude stworzyłem rozszerzenie do firefoxa/chrome, które naprawia przycisk Wstecz na Ith, wrzuciłem pliki na github: https://github.com/T-H-R4zenQ/-ITHardware---Back-Wstecz-Fix- Wrzuciłem też do store rozszerzeń firefoxa, ale jeszcze czeka na weryfikacje. Do store chroma nie wrzucę bo google sobie każe płacić 5 usd za konto dev. -
Przez LeBomB · Opublikowano
@Kris194 Miała telefon w ręku, ale nie można stwierdzić że korzystała. Teoretycznie mógł się zatrzymać, teoretycznie piesza też mogła się zatrzymać. W praktyce nie jesteśmy w stanie tego jednoznacznie ocenić. Wiedząc co to za auto to tak jak pisałem wcześniej, że równie dobrze mógł jej nie widzieć przez słupek. Nie chodzi o gorszy, przecież nie o tym pisałem. Pisałem to w odniesieniu do tego, że nawet ponad 50% młodych ludzi chciałoby zostać influencerami bo widzą w tym szybki i łatwy zarobek. Gdzie tak na prawdę to zasadniczo w większości jest to produkowanie kolejnych "gównotreści". Przy takiej skali nawet tych próbujących, to powoduje, że zmienia się całkowicie rynek młodych pracowników i to na gorsze. Nie mam pojęcia jak Ci to wytłumaczyć, musiałbyś się z tym zetknąć osobiście. -
Przez sabaru128 · Opublikowano
A aktorzy mają inaczej. Dokładnie tak samo z nimi jest. Jednemu się uda drugi po 5 latach próbowania efekt końcowy może mieć taki sam. Dalej nie widzę powodu uważać że ten sposób zarobkowania jest gorszy od innych podobnych. -
Przez Dimazz · Opublikowano
No tak. Masz przyszłe dodatki i pakiety samochodów co wychodziło taniej niż podstawka i późniejsze dokupienie dodatków. Dlatego tylko premium wchodzi w grę ale do premiery jeszcze daleko
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi