Pulsujące paski na monitorze
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Reddzik · Opublikowano
V1.4.1-hotfix.1 fixes Witcher 3 path-traced HairWorks compatibility with ReShade and RenoDX Można sprawdzić włosy https://github.com/dashdogy/RTX40MFG-Unlock/releases/tag/v1.4.1-hotfix.1 -
Przez caleb59 · Opublikowano
@voltq a co to za podziały na równych i równiejszych? Jeśli to prawda to same judasze programistyczne robią przy tym remasterze, a tfu. -
Przez Reddzik · Opublikowano
Czuć, że mamy za mało klatek dla FG, dlatego musiałem dać DLSS balans. Klatki lecą na łeb w mocno zalesionym miejscu, a jeśli włączymy HW to kolejne fpsy mniej, a im mniej niż 50fps przy użyciu FG to już czuć, to nie jest normalna gra. Na OLEDzie to nawet bywa miejscami nie grywalne. Taki tryb 40fps na PS5 to jest mordęga jak zamula, na LCD to czułem komfort z przejścia 30 na 40, teraz 30 czy 40 to jeden pies, to samo. PT Włosy nie działają, bo patch popsuł mod, ale włosy PT nie dawały nic jak widziałem, kompletnie nie doświadczyłem różnicy we włosach Geralta, nadal siwy skurczybyk. -
Przez voltq · Opublikowano
Chyba tylko na rtx 5xxx da się pt włosów Kolejna odsłona serii wyższości fizycznych płyt nad cyfrą, nawet jak coś się nie spodoba to odsprzedać można z małą strata szczególnie jeżeli to będzie premiera
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi