roznica predkosci ssd w grach
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez chreasy · Opublikowano
a daje radę z 4090 ? Mój 9900k ograniczał moją kartę 3090ti w Warzone przy rozdzielczości 5120x1440 w trybie ultraszerokim. Chyba, że 4k ratuje tyłek z tymi podzespołami (i7-10700/4090). Znajomy ma ma 10850k + 4090 i ogranicza ona możliwości 4090 nawet w 4K w niektórych grach. -
Przez Gradzik18 · Opublikowano
Cześć. Zamówiłem ostatnio ekspres automatyczny Tchibo Esperto 2 Caffe z media expert za 860 zł, a przez to, że będzie to mój pierwszy ekspres do kawy w domu to mam pytanie czy ktoś z Was miał styczność z tym ekspresem i czy może do 1500 zł jest jakaś lepsza opcja? Dodam, że pijemy raczej tylko czarne kawy -
Przez Godlike · Opublikowano
https://www.gry-online.pl/newsroom/w-assassins-creed-shadows-zagramy-najszybszym-zabojca-w-historii/zd2bd32 -
Przez PiPoLiNiO · Opublikowano
@lukadd Ty masz sprzęt jak w sygnaturce? Ten 10700K to już chyba nie da rady przy 5090... -
Przez Spl97 · Opublikowano
Ludzie bardziej odliczają na nadejście tego pięknego dnia, kiedy Kaczyński przestanie szkodzić Polsce niż na ten dzień, kiedy przyjdzie na Macierewicza kolej. Nie poprawiła, ale u najbiedniejszych dzięki rządom PiS-u poprawiła się, gdyż dostali pieniądze z 500+ czy dodatkowych emerytur, pomijając fakt, że PiS-iory przekupiły ich własnymi pieniędzmi.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi