roznica predkosci ssd w grach
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez oldfashioned · Opublikowano
Stary, o korpo wiesz tyle co przeczytasz w necie czy na smiesznych memach. Jak juz Ci Gordon wypunktowal, stawiasz to co Tobie sie wydaje jako prawde objawiona. Wez zimny prysznic, bo nie pozjadales wszystkich rozumow. Etat vs jdg to jest rachunek zyskow i strat, i kazdy bedzie mial inne zmienne w tym rownaniu. To nie jest proste jdg > etat, czy etat > jdg. Sa ludzie ktorzy nie potrafia pracowac na etacie, a sa tacy, ktorzy po roku prowadzenia dzialalnosci definitywnie wracaja do kogos. -
Przez Dawid91 · Opublikowano
Wybacz mój błąd ;( Tutaj właściwy identyfikator karty wifi PCI\VEN_10EC&DEV_B852&SUBSYS_E111105B&REV_00 Problem jest od samego początku tylko nie przywiązywałem do tego za bardzo uwagi : / Wersja 25h2 zainstalowano 12.11.2025 jakoś tydzień po zakupie : / -
Przez lukadd · Opublikowano
A później za specialme zasługi, specjalny tytuł pod nickiem "krzywa morda" -
Przez bergercs · Opublikowano
Jaecoo J7 Witam Czy ma ktoś podobny problem z tylnią kamerą raz działa raz nie (nie pomaga wyłączenie tabletu z konsoli oraz kilka razy uruchomienie samochodu ) Czasem wyskakuje komunikat na zegarach że awaria kamery tylniej Najpierw stało się to raz i był spokój od pewnego czasu więcej nie działa niż działa (raz pokazuje się szary ekran a raz czarny) Nie wiem czy same zdjęcia w serwisie coś pomogą bo akurat w tedy działa Rafał Michalik Gwiazda grupy Reset systemu robiłeś ? Jakub Norys Autor Rafał Michalik tak I nie pomaga Piotr Klima Najbardziej zasłużony współautor A może wyczyść kamery Jakub Norys Autor Piotr Klima czyste są **************** MG ZS Hybrid+ grupa spoza Polski mi się wyświetliła Jérôme Gilloteau Seonpdtrso24ilc.8th706h1zd7899tm1t6ffi1i64atuu23374iu 0og88c · Boujour, A la décélération, il y a un bruit moteur de vieille machine à laver. Normal? Merci. Frank Keseberg Ich habe auch so ein Geräusch. Bei 1800-2200 Umdrehungen kommt das Geräusch am meisten dann, wenn man langsamer wird. Ich habe das schon öfters hier im Forum gefragt, aber keiner kennt eine Antwort oder hat diesen Fehler reparieren lassen aber diesen Fehler gab es schon öfters. Wenn du weißt, was es ist gib mir mal bitte Bescheid. Ich fahre nächste Woche mal in die Werkstatt und dann schaue ich, was es sein könnte. ********* Jérôme Gilloteau Seonpdtrso24ilc.8th706h1zd7899tm1t6ffi1i64atuu23374iu 0og88c · Bonjour, Claquement à l'arrière gauche depuis réception (la voiture a actuellement 1000 kms). Quelqu'un d'autre? Merci. ***************** Miroslav Gabor Srodnsopet10ut11.8758 g3mio039t2l52lzu370dc2cf46l195lt66i73f · does anyone got it as me or it just me with back window. Darren Clark They are all the same /tyły grzeją do połowy "w poziomie", przody do połowy "w pionie": ********************** -
Przez huudyy · Opublikowano
dla mnie to trochę wygląda, jakby ktoś od spodu przywalił w to nie kopnąłeś przypadkiem czy co?
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi