Dark Base by MisterT
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez caleb59 · Opublikowano
Ktoś tu wcześniej pisał, że FG powoduje crashe, których nie ma z wyłączonym. Prawda to? -
Przez Kelam · Opublikowano
Podejrzewam, że 16, skoro to lekko przycięty 5080. Ogólnie z tych trzech - 5080 właśnie, 5070, a 5070ti, to ten ostatni wygląda najlepiej. Co nie znaczy, że dobrze, skoro to takie kastraty w stosunku do teoretycznego 5090. W cenie $800 może jako tako coś z tego wyjdzie, ale to pewnie tylko lekko ponad 4080s będzie. Nie wiem - może jakieś magiczne przyrosty w rt czy kolejne sztuki programistyczne rzucą jakieś lepsze światło. Póki co nadal pesymistycznie do tego pochodzę, a właśnie w poziom 5070ti celowałem +-. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
@Pentium D Popełnili gigantycznego fakapa jak na "merytorycznę opozycję. Nie ma co go umniejszać po prostu. Dla mnie to niekompetentne głąby, kłamliwe ćwoki i cyniczni zdrajcy polskiego narodu. Zawsze takimi będą. Polskim interesem narodowym jest być w NATO i UE, a Rosja jest nam zawsze wrogiem. Trzymanie w swoim gronie takiego śmiecia jak Braun to ujma na honorze każdego patrioty. Jak się pozbędą tego śmiecia to wtedy można zaczać myśleć o traktowaniu ich normalnie. O ile przestaną pisać brednie w interesie rossji. I tak - mają powiązania z Ordo Szuris, a to jest ewidentnie finansowane przez Kreml. Więc nie - to nie jest tylko normalna partyjka.
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi