Gość Wiesław Opublikowano 27 Października 2016 Opublikowano 27 Października 2016 Witam wszystkich , bardzo was prosze pomóżcie mi z moim problemem ,już nie mam do tego sił:( Na początek dodam że znajomosc w tych sprawach u mnie sięga może 3 w skali do 10:) a komputer to staruszek W menedżerze urządzeń (windows xp home) pokazuje mi błąd tzn żółty znak zapytania przy "konroler multimediów audio", gdy otwieram własciwosci jest tak: typ urządzenia : Inne urządzenia Producent: nieznany Lokalizacja : Magistrala PCI 0, urządzenie 17, funkcja 5 stan urządzenia :Sterowniki tego urządzenia nie są zainstalowane. (Kod 28) automatycznie nie chce wyszukac sterowników a poprzez identyfikator urządzenia nie moge niczego także znalezć a oto on : PCI\VEN_1106&DEV_3059&SUBSYS_53484144&REV_10\3&61AAA01&0&8D dodam ze karte dżwiękową mam zintegrowaną z płytą główną i moge np dodac raport z EWERESTA ULTIMATE EDISION tylko nie wiem z której zakładki ? pomożecie?
gtxxor 93 Opublikowano 28 Października 2016 Opublikowano 28 Października 2016 Spróbuj z tym: https://www.dobreprogramy.pl/Realtek-AC97-Audio-Codecs,Program,Windows,21169.html
Rekomendowane odpowiedzi