Zestaw dla przyjaciela JTN5M za 6k. WYMAGANY 980 ti.
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez hwdp43 · Opublikowano
Hondziarz petrik , leeloo , klocuch , husky itd itp . Wielu brakuje -
Przez lukadd · Opublikowano
@JeRRyF3D Ta ja kiedyś to nawet okna nie miałem w budzie bo nie było sensu Non stop zworki, non stop się coś przerzucało itd. To były czasy Dzisiaj to już nawet w timingach ramu się nie chce dłubać w biosie i testować stabilności Na szybko ustawiam i zwisa mi te 4% fps co mógłbym więcej ugrać. -
Przez Stjepan · Opublikowano
@caleb59 już był wcześniej ten link ze steam, dobrze niech łatają ile wlezie, za rok to będzie miodzio gierka. Na 4060 gram na wysokich, na najniższych nie wiem 2060, 1660, 1650, 3050 6GB, A580, A380, R6500, R6400. -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Ja myślałem o 7900XT lub 7900XTX ale zasilacz. Na nieszczęście nie ma jednej linii 12V @JeRRyF3D wystarczyłby mod i działało by Ci jak złoto. Wygrała konsumencka pretensjonalność. Cyberbuga przechodziłem na wczesnej wersji i tylko jeden bug przez całą rozgrywkę mi się rzucił w oczy. Ludzie chyba są zbyt wrażliwi jako konsumenci. @lukadd Ja mam UV procka, OC GPU bo po termopadzie mogę bić rekordy w powerlimicie. Ram tylko expo wczytane. Trzeba mierzyć proporcje poświęconego czasu względem osiągów. Ciekawi mnie jak względem stockowego 4070S wypada mój po OC jak w sygnie. Jeżeli chodzi o memy to Golden sample, w innym programie patrzyłem to VRAM stabilnie działał na pewno przy +2150MHz ale afterburner ma tylko +2000MHz. Gdyby nie czapka na powerlimicie to bym z rdzeniem dalej szedł (w tym momencie w długotrwałym stresie 76*C Hot spot). Termopad na goły rdzeń GPU to najlepsze co może być.
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi