-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Art385 · Opublikowano
Zakupiłem Arctici P14 pięciopak. Zapakował 3 do budy puściłem je na 900rpm. Temperatura ramu mi spadła do 30 stopni z 38 nie spodziewałem się aż takiej różnicy w porównaniu do tych z obudowy. Jakbym wiedział to bym wymienił 5 lat temu -
Przez crush · Opublikowano
Ale, że jak? Że od tak funkcja dodana? 😮 Nie jestem przyzwyczajony, bo na PCL operowanym przez potężne Aksel Ringer Szroedinger to trzeba było 2 lata czekać na jakiekolwiek usprawnienia. -
Przez GordonLameman · Opublikowano
I znowu porzuciłeś wszystkie wątki z poszczególnymi argumentami. Do tego kolejna próba "obsrania", czyli jakieś tam twierdzenia o poziomie. Do tego kłamliwe - jak pisałem, staram się wszystko logicznie uargumentować i podać odpowiedni przykład wydarzenia czy podać coś na poparcie. Ty w dalszym ciągu poza klejeniem opisu ordo iuris autorstwa ordo iuris nie dałeś nic. To nie jest ten sam poziom. Nie robię z siebie ofiary, po prostu zaznaczam Ci, które wycieczki osobiste, które poczyniłeś są na tak niskim poziomie, że budzą pewnego rodzaju odrazę. W szerokim świecie bycie antykonfiarzem to komplement. Dla mnie również. Jestem zbyt doświadczony na ich hasełka i za duzą mam wiedzę o ich poczynianiach, aby brac ich na poważnie. A no i nie jestem z ich plemienia. Nie twierdzę, że wszystko co robiłem na PCL było dobre, ale jedno jest pewne - argumentowałem wszystko co pisałem. Podawałem linki, ustawy, przepisy, nawet jeśli post zaczynał się od słynnego "brednie". Ty tego nie robisz. Więc nie - nie jesteśmy tacy sami. Jesteś dobre 5 lat mną w wersji, która była obecna na PCL. Brakuje Ci wiedzy, doświadczenia i ogłady, aby prowadzić racjonalny dyskurs. I nie to nie jest wycieczka osobista w Twoim stylu. To stwierdzenie faktu, który dokumentują Twoje własne posty. -
Przez LeBomB · Opublikowano
To wszystko byłoby z nią niezgodne. -
Przez Umpero · Opublikowano
Polska, a konkretnie naród o którym wspominasz ma jedynie interes prowadzenia wolnego handlu z państwami Europy i możliwość swobodnego przemieszczania się w ramach strefy Schengen. Cały ten marksizm (w tym ekologizm) to ściek, który z UE do Polski spływa, a posłuszne pionki implementują go jak leci. Bycie propolskim nie oznacza bycie prorosyjskim. Dziwne macie tendencje w postrzeganiu świata i interesu narodowego. Interes narodowy to nie nadskakiwanie innym (narodom) jak to ma miejsce obecnie, a dbanie o sprawy "natio". W zasadzie duopol z przystawkami, który panuje od początku ostatniej dekady poprzedniego wieku to dba głównie o interesy innych nie myśląc o swoich.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi