To teraz eksperyment myślowy: prowadzisz sklep, masz u siebie RAM kupiony jeszcze za 400 zł + VAT.
Aktualnie w hurtowni cena to 1200 zł + VAT.
Za co kupisz następną dostawę, gdy wspaniałomyślnie zrobisz dobrze klientom i pogonisz towar po cenie sprzed 3 miesięcy?
Tel od znajomego warsztatowca - odwiedzil go "klient": Astra J 1.4T /silniki mające problemy oprócz odm również z luzami na sworzniu tloka - bardzo częste/ i uwaga: "Proszę pana, bo mi tluklo w silniku, poczytalem, kupilem tloki nominalne i sam wymienilem, okazalo się, że tam powinien iść nadwymiar i co mam zrobić. I przy okazji, czy nie chcilaby pan odkupić prawie nowych tloków".
Tak.
#AGDLAB
w sumie to LAB już nie pasuje a szkoda bo hashtag chwytliwy
Z racji, że bobo w drodze to żona wpadła na pomysł, że przydałaby się suszarka do ubrań. No i zacząłem wertować internety. Z tego co znalazłem to najlepsze są Bosh z AutoClean, ale ten niestety praktycznie już nie do kupienia (wycofany gdzieś w 2024). Następne w kolejce podbonno LG ze względu na automatyczne czyszczenie skraplacza ale z tego co wiem to Bosh z "SelfCleaning Condenser" ma to samo a z reguły jest tańszy (seria 6) o parę stówek, do tego dostęp do skraplacza w LG jest trudny gdyby za parę lat trzeba było jednak go ręcznie wyczyścić. Ktoś coś? Na jakie rzeczy i funkcje jeszcze zwrócić uwagę?
Rekomendowane odpowiedzi