DanielYS 3 Opublikowano 10 Listopada 2016 Opublikowano 10 Listopada 2016 Pany, szybkie pytanie. Który GTX 1060 z 6GB pamięci będzie najcichszy?
Buczo 53 Opublikowano 10 Listopada 2016 Opublikowano 10 Listopada 2016 (edytowane) Z tych testów które ja oglądałem i czytałem, to MSI GeForce GTX 1060 GAMING X 6G. Sam mam go w planach Edytowane 10 Listopada 2016 przez Buczo
Rozr111 0 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Opublikowano 2 Grudnia 2016 jeśli zależy Ci na kulturze pracy (tj. cicha praca na "jałowym biegu") bierz MSI GAMING X, ja takiego mam, tylko 1070 i jestem mega zadowolony. do 60st, wentyle w ogóle się nie załączają, max temp jakie uzyskałem do 65st. Jeśli jest to dla Ciebie nie ważne, bierz jednego z tańszych. Testy pokazują że, dużych różnic pomiędzy niereferentami nie ma, zaledwie kilka fpsów. chyba że bawisz się w OC GPU. na YT dużo jest rozsądnych porównań gtx 106, jak się nie mylę Morele.net zrobił dość przyzwoity test.
Prezes Biznes 5 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Opublikowano 2 Grudnia 2016 Sensownym środkiem jest MSI Armor i GB Windforce
Rekomendowane odpowiedzi