Problem z karta graficzna
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Killer85 · Opublikowano
Ja i tak bym miał wywalone i kupił za 500zł.z sklepu w PL(tak zrobiłem) Hmm... A może to czas na Intela? Płyta od nowości u mnie na gwarancji -
Przez Dopesi · Opublikowano
Witajcie, Mam problem ze stabilnością DDR 5 - po niemal każdym restarcie wraca mi z ustawionych 6000m/t (lub z XMP1 6000) do 4800 m/t. Po restarcie komputera pojawia sie na płycie głównej kod „15” (trening pamięci?). Zapewne jest jakiś problem ze stabilnością, trochę już poczytałem o tym. Konfiguracja: AMD Ryzen 7800 X3D, ASRock X870E nova WiFi, DDR5 Kingston KF560C30BB (2x16gb). BIOS, sterowniki wszystko najnowsze. Miałem także włączone PBO w BIOS, aktualnie wyłączyłem i testuje czy będzie trzymać ustawione sztywno 6000m/t i reszta ustawień na auto. Robię też memtest86, na razie bez błędów. Co możecie poradzić w tej sytuacji? Dodam tylko, że RAM wspiera XMP Intela, nie EXPO (aczkolwiek na opakowaniu jest logo intel i amd i sprzedawca twierdzi, ze to nie ma znaczenia). -
Przez Pan Mateoo · Opublikowano
to z 3lat, jestem pewny ze juz dawno to naprawili. smarthdr - wydaje mi sie ze wylaczenie 'automatycznie zarzadzaj kolorami w windowsie' rozwiaze ten problem - defaultowo to jest w winddowsie ON, a to jest taki syf tak wgl uzywasz hdr? chcesz IPS tak? czy inny typ matrcy [raczej nie skoro chcesz flicker free etc] XG27ACS 2024 - cena 1200 w proshop chyba, hdr tylko hdr400 wiec niby hdr ale jednak cos tam brakuje ^ moze ten model cie przekona? lekko przesycony wiec bedziesz mial uczucie zywszych kolorow. -
Przez JeRRyF3D · Opublikowano
Ten typ gniecie sporo takich herezji. https://www.tiktok.com/@ton.skladowy
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi