Obraz
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez caleb59 · Opublikowano
Śmiechem żartem ale śmiem twierdzić, że obecnie to Nvidia ma więcej problemów ze sterownikami i działaniem niż AMD. Sam rozkminiałem przez moment 9700XT ale te 3x 8 pin mnie niszczy bo robi się z tego mega gruba wiązka kabli w budzie i nie ma co z tym za bardzo zrobić. Pewnym rozwiązaniem jest Sapphire Pulse, który ma 2x8 pin klasycznie ale zastanawia mnie czy nie idą za tym jakieś ukryte kompromisy skoro wszyscy robią 3x 8pin, a Sapphire kombinuje z 2x 8 pin w modelu Pulse. -
Przez Paarthurnax · Opublikowano
Jest coraz więcej dostępnych produktów zagranicznych bez kaucji. Kupujesz w Polsce produkty zagraniczne np. piwo w puszce i od niego nie jest naliczana kaucja i spokojnie leci puszka do segregowanych. Tak niemieckie także. Więc wiecie, ten system to jeden wielki przekręt, z wielkim hasłem marketingowym "dbajmy o środowisko"... @Cappucino Z tymi wynagrodzeniami to powinno być ograniczenie np max 3 krotność średniej krajowej. Tyle że wtedy system by się wykoleił. -
Przez rdk · Opublikowano
Jensen poleciał z Trumpem do Chin. Dla przypomnienia: od stycznia Chiny zabroniły importu akceleratorów nVidii aby uniezależnić się od amerykańskich technologii. Jak się jednak otworzą, to może oznaczać kolejne wielomiliardowe zamówienia -
Przez ODIN85 · Opublikowano
https://ithardware.pl/aktualnosci/naped_do_wyrzucenia_z_playstation_6_fizyczne_gry_znacza_coraz_mniej-50872.html
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi