Czy pójdzie mi wiedźmin 3 dziki gon?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez caleb59 · Opublikowano
Niech ktoś bez rtx 4090 sprawdzi czy dalej RTX DI na maxa powoduje po czasie memory leak, szczególnie widoczne podczas śmigania tym ścigaczem po pierwszej lokacji. -
Przez ElProblemos · Opublikowano
Do proponowanych zestawów nawet 650W starczy z zapasem. Więcej się przyda jedynie jeśli planujesz w przyszłości wymienić kartę na wyższy model, pokroju radeonów x900 czy Nvidii x080 + CPU wstawić z większą ilością rdzeni. Wszystko więc zależy od ceny. W przypadku wyżej proponowanego SS G12GC dużo nie dopłacasz - 650W 275pln/750W 285pln. Z tym że to zasilacze niemodularne, jakbyś preferował M'ki to dopłaty są większe - podobne moce z certem 80+ Gold to koszta między 400-550pln. 850W pod platformę CPU AMD nie potrzeba, nawet jakbyś chciał wsadzić tam 16 rdzeni i RTX'a 4090/7900XTX, w 750W spokojnie zmieścisz się. Co innego gdybyś chciał Intela. -
Przez skunRace · Opublikowano
Sprawa była głośna i dotyczyła większości, lub wszystkich partnerów nvidii. Asusa przytoczyłem dlatego, że było już takich tematów kilka, które akurat dotyczyły Asusa. Walosek, który testował te pasty też musiał wymienić pastę nawet na Strixie 4090, gdzie kupujesz topowe karty z bardzo dobry chłodzeniem jak Strix, TUF, czy nawet Daul a producenci oszczedzają na zwykłej paście, którą trzeba wymieniać po dość krótkim czasie. Osobiście też mam już równy rok kartę i temperatury takie same jak po zakupie, ale to nie znaczy, że w serii 4000 takich tematów, gdzie temperatury mocno skoczyły ileś miesięcy po zakupie jest coraz więcej. https://ithardware.pl/aktualnosci/karty_nvidii_sie_przegrzewaja_czolowe_firmy_stosuja_tania_paste_termoprzewodzaca-34172.html https://www.igorslab.de/en/asus-geforce-rtx-4080-tuf-gaming-with-serial-error-built-in-hotspot-ex-works-material-analysis-and-the-rescue/ Tak wątek mi się pomylił z tym, gdzie ktoś odkupił kartę od kolegi -
Przez tom36816 · Opublikowano
A dla mnie taki próg bólu to 100zł Może dlatego aż tyle bo jeszcze nie grałem w jedynkę. Obecnie na Steam niecałe 2k graczy online i to tylko dlatego że niedziela wieczór, więc słabiutko, to nawet nie jest w pierwszej setce. Jakaś promka musi wjechać niebawem bo aż wstyd. -
Przez Phoenix. · Opublikowano
Wiesz jaki jest glowny problem tej gry i ze nic z niej juz nie bedzie w kwesti magicznego podniesienia z kolan?? To,ze zaden patch nie zmieni fabuly i graja w nia ci co po prostu gre juz maja.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi