Rozr111 Napisano December 7, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano December 7, 2016 Witam, chciałbym pomalowac obudowę napędu dvd. Mam okno w obudowie i srebrny kolor napędu gryzie mi się z kolorystyką w obudowie. Słyszałem o jakiś spreyach gumowych, czy ktoś to może potwierdzić? Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buczo Napisano December 7, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano December 7, 2016 Hej. Chyba by wystarczyło zwykłą farbą w spray-u pomalować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bangibang Napisano December 7, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano December 7, 2016 Zwykły spray wystarczy, nie ma co kombinować z gumami i innymi cudami. W gwinty wkręcić wykałaczki, a gniazda i przód obkleić taśmą malarską (papierową). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rozr111 Napisano December 7, 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano December 7, 2016 Super, a to malowales farbą matowa czy połysk ? Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bangibang Napisano December 7, 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano December 7, 2016 Czarny mat Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Utwórz konto lub zaloguj się, aby skomentować
Musisz być użytkownikiem, aby dodać komentarz
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto na forum. To jest łatwe!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Masz już konto? Zaloguj się.
Zaloguj się