sebastiankita Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Witam wszystkich serdecznie, właśnie założyłem ty konto ponieważ potrzeba mi pomocy kogoś ogarniętego w kwestiach IT. Posiadam laptopa lenovo g50-80 w wersji Intel Celeron CPU 3215U 1.70GHz, 4 GB ram, grafike intel HD , system windows 10 64-bitowy system opecacyjny, procesor x64. Przepraszam ale sie nie znam i spisuje to co pisze we właściwościach mojego komputera. Pogram na tym w jakies gry ? np Diablo 2, Diablo 3, lub jakieś inne fajne gry ? Pozatym mam grafike Intel HD ale nie wiem która wersja, pomoże mi ktoś dojść do tego jak sprawdzic jaki mam model karty Intel HD ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gtxxor Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Nie jest to demon wydajności - ale Diablo 2 to na tyle stara gra, że ruszy Ci z całą pewnością. Ogólnie z takimi klasykami nie będzie problemu. Baldur's Gate, Diablo 2 - wszystko ruszy ładnie. Z nowszymi tytułami to już gorzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cantona Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 No Diablo 2 to ograsz na lajcie ale trójki to już pewno nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastiankita Opublikowano 13 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 Wpisy: 7 20 maj 2012 Sprzęt jak najbardziej ... Ja gram na full Detalach na INTEL Core2 6300@1,87 GHz, 3GB Ramu i również 8800 GT 512 Mb... w rozdzielczości Full HD (1080x1920) Internet z USB Stick-a Vodafonu w NL.. Wszystko hula, lagi miałem. . . bardzo żadko. Znalazłem to na innym forum i jestem ciekaw, jego sprzęt jest podobny do mojego chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argon96 Opublikowano 13 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2016 8800 GT może być trochę mocniejszy od tego Intel HD bo masz proc niskonapięciowy (energooszczędny) gdzie integra jest słabsza niż normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi