aureumchaos 839 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu https://store.steampowered.com/app/1551980/Clive_Barkers_Hellraiser_Revival/?l=polish Zaczalem ogrywac, bardzo dobra pozycja dla lubiacych horrory i gore. Optymalizacja sztos, smiga zdlss5 bez problemu wiec da sie UE naprawic. Zagadki za latwe ale za to krew i klimat wynagradzaja Jakies screeny A tu dla te trcohe nie wiem +18 chyba: Spoiler 4
Necronom 606 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Grałem w demko. Gra nie pierdzieli się w subtelności Ale w końcu tytuł zobowiązuje. 2
aureumchaos 839 Opublikowano 12 godzin temu Autor Opublikowano 12 godzin temu (edytowane) Jest dobra jesli wiesz czego oczekujesz No nic, zanurzam sie w odmety chorego gore i bdsm... Edytowane 12 godzin temu przez aureumchaos 1
Necronom 606 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu (edytowane) Nie jestem do końca miłośnikiem takich klimatów, ale trzeba przyznać, że oddaje klimat Hellraisera świetnie. Łańcuchy, jucha, sado-maso. A głos Pinheada jak w oryginale, Doug Bradley. Edytowane 12 godzin temu przez Necronom 1 1
aureumchaos 839 Opublikowano 11 godzin temu Autor Opublikowano 11 godzin temu (edytowane) Do tego momenty jak Event Horizon w moim ulubionym filmie. Ja jestem zachwycony Edytowane 11 godzin temu przez aureumchaos
DITMD 1 620 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Ta gra ma w sobie cały ten chory klimat, który Clive Barker tworzył, zanim Hollywood go ugrzeczniło.
musichunter1x 1 710 Opublikowano 11 godzin temu Opublikowano 11 godzin temu Śmiga, a tam rtx4080... Ciężko żeby było inaczej. To chyba horror w stylu tona odrazy i dziwactw? Nie mój klimat, ale mają mój szacunek za przepchnięcie tego w dzisiejszych czasach.
AndrzejTrg 3 715 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Grę zobaczę na tubie, ale widzę że mówicie że oddaje klimat filmów, to musi być fajna gierka, tak po za tym to strasznie te filmy były popierdzielone .
aureumchaos 839 Opublikowano 10 godzin temu Autor Opublikowano 10 godzin temu Klimat jest mega Tak typ robi to so myslicie \ 2 1
caleb59 2 530 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Możecie określić czym ta gra właściwie jest? Mam na myśli czy to spacerniak z zagadkami czy może normalny survival horror z akcją?
DITMD 1 620 Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) Horror z akcją, coś w stylu Condemned: Criminal Origins. Masz broń białą, broń palną, magię, elementy skradanki, czasami musisz uciekać, są też walki z bossami, zarządzanie ekwipunkiem w stylu Resident Evil. Nie jest to spacerniak. Edytowane 10 godzin temu przez DITMD 1
aureumchaos 839 Opublikowano 7 godzin temu Autor Opublikowano 7 godzin temu Nieee akcji jest duzo, nie ma nudy. Fatality piękne są I jest ich sporo. Zależy od broni. Sama historia nie jest jakas oryginalna ale fajnie prowadzona. Jest sklepik jak w RE. Zagadki noooom mogłyby być trudniejsze ale z drugiej strony nie nadazylyby chyba z tempem gry. Bawię się elegancko. Czekałem na ten tytuł i się nie zawiodłem. 1
Necronom 606 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu (edytowane) 3 godziny temu, aureumchaos napisał(a): Klimat jest mega Swoją drogą ten Cenobit był podstawą do Nemesisa z RE3 Tak samo jak i pierwszy SH ogólną estetyką. Druty kolczaste, łańcuchy, gore, ale bez bdsm Edytowane 6 godzin temu przez Necronom
DITMD 1 620 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu 1 godzinę temu, aureumchaos napisał(a): Nieee akcji jest duzo, nie ma nudy. Fatality piękne są I jest ich sporo. Zależy od broni. Sama historia nie jest jakas oryginalna ale fajnie prowadzona. Jest sklepik jak w RE. Zagadki noooom mogłyby być trudniejsze ale z drugiej strony nie nadazylyby chyba z tempem gry. Bawię się elegancko. Czekałem na ten tytuł i się nie zawiodłem. Powiem szczerze, że nie spodziewałem się, że będę się tak dobrze bawił. Kupiłem tę grę głównie ze względu na sympatię do Hellraisera, ale wiedząc, jak zazwyczaj kończą tytuły na licencji filmowej, nie miałem wielkich oczekiwań. A tu miłe zaskoczenie, bo dostałem naprawdę fajny, miodny i klimatyczny tytuł 1
j4z 2 054 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Dzisiaj chyba odpalę, bo Gyrosy mnie nużą... 🥱
aureumchaos 839 Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu 2 godziny temu, DITMD napisał(a): Powiem szczerze, że nie spodziewałem się, że będę się tak dobrze bawił. Kupiłem tę grę głównie ze względu na sympatię do Hellraisera, ale wiedząc, jak zazwyczaj kończą tytuły na licencji filmowej, nie miałem wielkich oczekiwań. A tu miłe zaskoczenie, bo dostałem naprawdę fajny, miodny i klimatyczny tytuł OOO panie co tu sie dzieje. Przez klekacza prawie juz kontroler zgniotlem Zadnego buga so fgar, udzwiekowienie wgniata w fotel! Nawet wrzucili zajawke z P.T !!!!! Lokacje ciekawe i nie nudza, nie dluża sie, timing perfecto. I want more, more moreeeeeee! Mozna odrabac noge i patrzec jak sie czolga i jeczy przed zabiciem co tu sei wydarzylo Skoro ktos w to gra oprocz mnie to wrzucam w spoiler Spoiler
j4z 2 054 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu 24 minuty temu, aureumchaos napisał(a): Przez klekacza prawie juz kontroler zgniotlem Tak straszo w tej grze? Bo ja słabe serce mam. 1
DITMD 1 620 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Straszno nie jest, nie ma tanich jump scare’ów. Za to jest świetny klimat, szczególnie jak wchodzisz do Labiryntu. 1
j4z 2 054 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Widziałem jakąś scenę na YT, jak uciekał... Pewnie przed tym klekaczem. Dobra zaraz siadam. 1
DITMD 1 620 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Ale ten moment kiedy dostajesz łańcuchy i rozdzierasz wszystkich dookoła był kozacki. Z RenoDX HDR gra o wiele lepiej sie prezentuje.
MJRegul 811 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Predators Gram bo gra bekowa dla mnie, szukam kolejnych rzeczy by się przy**bać 1
samsung70 574 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 17 minut temu, DITMD napisał(a): Z RenoDX HDR gra o wiele lepiej sie prezentuje. jak instalowałeś RenoDX?
j4z 2 054 Opublikowano 54 minuty temu Opublikowano 54 minuty temu (edytowane) E, wcale nie jest strasznie. Doszedłem do pierwszej broni. Chwilę się potłukłem. Na tę chwilę średnio mi się wkręca. Siądę jeszcze jutro. Edytowane 54 minuty temu przez j4z
Rekomendowane odpowiedzi