Proszę o pomoc notebook
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez kubikolos · Opublikowano
prawdopodobnie nic nie zrobimy, wszystkim zajmie sie natura i najprawdopodobniej nieoptymalna (lagodnie ujmujac XD) sciezka rozwoju wymrze, gdyby tak nie bylo to ludzkosc juz dawno by wymarla, nie ma miejsca na cos takiego: -
Przez MarcoSimone · Opublikowano
Można ale zyskasz tylko wysoki vcore, wysokie temperatury i pobór Tak, zapomniałem o tym wspomnieć -
Przez Badalamann · Opublikowano
@LeBomB Od 2020 owszem, choć u mnie znacznie mniej. Pisałem o obecnych podwyżkach, czyli ostatnim sezonie. Zobaczymy też co wyjdzie w tym. -
Przez narmiak · Opublikowano
Ja w sumie też, bo Lego Horizon było na mojej liście życzeń od jakiegoś czasu i nawet myślałem, czy by teraz albo przy następnej promce nie kupić nawet jak by było powyżej mojej oczekiwanej ceny. "Na szczęście" i tak nie miałbym czasu w to zagrać do tej pory i dlatego wstrzymywałem się z zakupem w normalnej cenie bo kolega polecał jeżeli lubi się serię Lego. -
Przez LeBomB · Opublikowano
Pokazałeś piękny przejaw totalnej ignorancji... Z matematyką może Tobie by pomógł chat gpt, skoro obliczenia które pokazałem są za trudne i dalej twierdzisz, że rachunek wzrośnie o 50%, a zwykłe przeliczenia to dla Ciebie polityczna propaganda. @Badalamann Też mieszkam w bloku, w ciągu ostatnich 5 lat podwyżki ogrzewania były regularnie i w zasadzie zdrożało o prawie 300% względem taryfy z 2020 roku.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi