Skocz do zawartości

POMOC z windows

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec kupilem 3 lata temu laptopa z windows 8 zepsul mi sie juz po gwarancji oddalem go do naprawy oczywiscie juz windowsa nie mialem. Zainstalowalem jakiegos windowsa 7 ( pirata ) i kolega mi powiedzial ze moge teraz przywrocic mojego laptopa do ustawien fabrycznych ale nie wiem jak czy ktos moze mi pomoc ???? 

Opublikowano

nie rozumiem... jak mogl wrocic z gwarancji/naprawy bez systemu...?(to tak jakbys oddal smartphona do serwisu i po naprawie nie ma androida:D)

jesli wgrales juz windowsa 7 to zapewne wyczysciles dysk razem z obrazem recovery windowsa 8 , a zatem utraciles obcje przywracania systemu, a co gorsze klucz systemu...!!!:/

kopi systemu zapewne nie wypaliles na plyty...?!

na chwile obecna wydaje mi sie ze pozostalo ci tylko prosic microsoft o nowy klucz do systemu, sciemniajac oczywiscie ze twoj stary hdd sie popsul, ale nie wiem czy jak oni sie do tego ustosunkuja....

moze ktos z forumowiczow ma jakies doswiadczenia w tym...

pozdro

Opublikowano

nie rozumiem... jak mogl wrocic z gwarancji/naprawy bez systemu...?(to tak jakbys oddal smartphona do serwisu i po naprawie nie ma androida:D)

jesli wgrales juz windowsa 7 to zapewne wyczysciles dysk razem z obrazem recovery windowsa 8 , a zatem utraciles obcje przywracania systemu, a co gorsze klucz systemu...!!!:/

kopi systemu zapewne nie wypaliles na plyty...?!

na chwile obecna wydaje mi sie ze pozostalo ci tylko prosic microsoft o nowy klucz do systemu, sciemniajac oczywiscie ze twoj stary hdd sie popsul, ale nie wiem czy jak oni sie do tego ustosunkuja....

moze ktos z forumowiczow ma jakies doswiadczenia w tym...

pozdro

• tomcug zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...