Skocz do zawartości

CSGO i fps

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kupiłem niedawno komputer i mam problem z fps w grze CSGO, kierowałem się różnymi poradnikami ale nic nie pomaga i przy takich bebechach powinienem mieć około 500 fps,a mam do 280 w czasie gry.

Oto moje podzespoły:

Procesor: Intel Core i5-6600K 
Płyta główna: MSI Z170A TOMAHAWK 
Pamięć RAM: HyperX Fury Black 8GB x2 
Obudowa: SilentiumPC Gladius M35 
Dysk SSD: SanDisk Ultra II 240GB 
Zasilacz: be quiet! Pure Power 9 600W 
Radiator: SilentiumPC Spartan 3 Pro 
Dysk twardy: Seagate BarraCuda 1TB 
Karta graficzna: MSI GeForce GTX 1060 ARMOR 6GB

Opublikowano

Procesor mam podkręcony :P ale chodzi o te fps nie wiem już co robić 

Opublikowano

Mam te same cześci poza kartą graficzna  400 fps mam ale w Warface  ale na najniższych detalach i rozdzielczości 1680 na 1050 tyle że mi procek leci na 4800mhz a karta graficzna to 760

monitora nie napisałeś , na ile masz podkreconego procka czm mierzysz fps ?

Pozatym ten sprzet nie jst zadnym super kozakiem , bo tak ci powiedział sprzedawca a z tego co przeczytałem 500FPS w CS maja na rozdzielczości 1024na 648.

Opublikowano

Dobrze może 500 to przesadziłem monitor stary to może on blokuje fps ale kupuje nowy benq zowie xl2411,a i procek podkręcony do 4,5 i fps patrze w csgo przez komendę  net_graph 1

Opublikowano

No to proszę powiedz dlaczego nie mam stałych np. 300 fps bo koło tego powinienem miec.

Opublikowano

"Problemy trzeciego świata"... W każdej normalnej grze powyżej 60fps nie zobaczy się różnicy. Powiedzmy, że jesteś nadczłowiekiem i twoje oko rejestruje 120 klatek na sekundę. Nawet wtedy osiągi twojej konfiguracji przekraczają ponad dwukrotnie tę wartość.

Opublikowano

@Dziarson Tu muszę przyznać, że nie gram w te tytuły. Jeśli to faktycznie robi różnicę między fragiem a śmiercią to cofam moje słowa i przyznaję do błędu, choć ciężko mi uwierzyć, że powyżej 120 fps ma to jakiekolwiek znaczenie.

• tomcug zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...