Nie mogę zainstalować systemu. Nie mogę uwierzyć partycji. Dysk po sformatowaniu przez cmd oraz instalator nagle nie widoczny
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez VRman · Opublikowano
Jestem graczem-pasjonatem od ponad 30 lat. Testy proca interesują mnie tylko pod kątem gier. 720p i 1080p na 4090/5090 to jedyne testy proca, jakie mnie interesują (+ te gry, które zmieniają np. ilość geometrii zależnie od rozdziałki, kiedyś było prościej, a teraz się czasem sprawa komplikuje). Co więcej, ja uważam, że gram mądrzej, grając na takich samych konfigach w rozdziałkach z 4x mniejszą liczbą pikseli. Dla mnie 5090tka to karta ledwo ledwo nadająca się do 1440p, a karty do grania w 4K nie ma. Od ponad dwudziestu lat wielokrotnie się przekonywałem, że dla mnie proc, proc, proc, potem długo długo nic, a dopiero potem karta. Na YT na przykład widziałem filmik - w MSFS fan VRu ma lepsze wyniki na 9800x3d + 5070 niż ma na 5800x3d i 4090 na drugim kompie. Poza tym tempo postępu. Przecież w procach +30% to czasem czekanie 3-5 lat. Może ktoś chce kupić proca od razu, bo w ciągu tych 3-5 i tak zmieni grafę, a wtedy proporcje z wyników 1080p nagle zaczną mieć odzwierciedlenie w wyższej np. 1440p. Jak najbardziej są to test "gamingowe". Jak już się chcesz wkurzać na nazywanie "gamingowymi" czegoś, co nie zasługuje, to są od tego monitory VA z pierdylionem świecidełek LED, klawiatury z ekranikami na klawiszach, kable zasilania "gamingowe", obudowy "gamingowe" i dobra starczy, zanim mnie szlag trafi, bo jak sobie przypomnę "obudowa gamingowa" to mi skacze ciśnienie -
Przez Kris194 · Opublikowano
Strumabteilung też oficjalnie było powołane do ochrony zgromadzeń partyjnych tylko patrz, coś nie wyszło... -
Przez larry.bigl · Opublikowano
Lampa wymieniona. Spalona żarówka kosztowała 230PLN. Rozebrałem moduł i tam rzeczywiście nie ma opcji wyjąć żarówkę stopu. One nawet nie są lutowane a jakoś zgrzewane. Co ciekawe żarówkę kierunkowskazu da się wyjąć. -
Przez leven · Opublikowano
Właśnie stosuje zmiany i leci cały system -
Przez Digger · Opublikowano
To daj jakiś film na którym to niby widać.
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi