AMD RYZEN
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kszyrztow · Opublikowano
Super, gratki. Sam się przez chwilę zastanawiałem nad XSS do salonu jako fajny dodatek do większego TV, ale na razie odpuściłem. XSX musi wystarczyć "Eska" może kiedyś wpadnie w jakiejś okazyjnej cenie. I tego pada w wersji Sky Cipher też sobie sprawiłem Mam słabość do tych transparentnych kawałków elektroniki, trącą bardzo nostalgią. Ze sprzętu na pewno będziesz zadowolony. Ogólnie Xboxy Series to są świetnie skrojone konsole, mega dopracowane i przemyślane. Jak Ci przyjdzie może kiedyś swojego rozkręcać, to zobaczysz, że tam nie ma zbędnych elementów, wszystko glanc. Akurat wpadł Ci Xbox na ogranie Indiany Możemy się później dodać do friendsów jak będziesz chciał. -
Przez caleb59 · Opublikowano
No właśnie, to chociaż nie pisz "co ci się wydaje" kiedy nawet tego nie sprawdziłeś. -
Przez ernorator · Opublikowano
moje Vipery 8200 wracają do sklepu bo nie są w stanie utrzymać 8000, nawet luźnymi timingami. Krew mnie zalewa, że moje Lexary 6400 maja zablokowany VDD VDDQ bo na 1.43v włączają się nawet na 8200 z jakimiś tam timingami i prundu im brak na stabilizacje.
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi