Monitor 144Hz do laptopa- czy ma sens?
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez voltq · Opublikowano
Jak będą polskie napisy to kupie napewno bo w EU dużo grałem -
Przez nie_znaleziono · Opublikowano
@Spl97 Mi lepiej troszeczkę się wygenerowało jak odpaliłem sobie HTTrack-a i próbowałem coś zaciągnąć. Arkusze stylów jako tako działały. Adres do wykorzystania dla niedowidzących sygnatury, czy tam stopki (niezarejestrowanych): https://forum.ithardware.pl/topic/8079-przywrócili-w-samą-porę-web-archive-forum-pclabpl/ Pozdrawiam. Liczę na rozwinięcie się. -
Przez Michaelred · Opublikowano
Nie wiem jak u was, ale u mnie w rejonie Covid niezle szaleje. Pol rodziny chorej jak obdzwoniłem lokalnie. Mnie trzyma od początku tygodnia i myślałem, że wczoraj jest już trochę lepiej a dzisiaj znowu mnie składa. -
Przez wrobel_krk · Opublikowano
Szukam kierowcy pod PC/Xbox z pedałami, bez zmiany biegów, dla dziecka 7 lat i więcej. Jak w tytule taka żeby to nie był najgorszy złom. Raczej nową, chyba że używke na długiej gwarancji. -
Przez Pawlos · Opublikowano
Od premiery szukam opinii na temat kontrolerów im więcej opinii tym większy mętlik. Mam trzy typy, czy w ogóle one są wykrywane przez MSFS24 bez zbędnych ustawień w opcjach ? Co myślicie o tych ? 1. Thrustmaster T.Flight HOTAS X 2. THRUSTMASTER TCA SIDESTICK AIRBUS EDITION 3. THRUSTMASTER TCA SIDESTICK X AIRBUS EDITION
-
-
Aktywni użytkownicy
Rekomendowane odpowiedzi