-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
-
Popularne tematy
-
Najnowsze posty
-
Przez Kris194 · Opublikowano
Jaka orka Niech te nasze miernoty po demokratycznej stronie się uczą bo "studenciak" ich bije na głowę. -
Przez toxicrain0912 · Opublikowano
Witam - powinienem zalozyc temat dawno temu wiec zapytam fachowocow: CPU: 7 9800x3d CHLODZENIE CPU: thermalright phantom spirit evo GPU: 9070xt DYSK: samsung 9100 pro ZASILACZ: FSP/Fortron Hydro TI PRO 1000W 80 Plus Titanium ATX 3.1 OBUDOWA: HAVN BF 360 Flow Black z 2x dodatkowymi 180mm wentylami na top. PAMIEC RAM: Nie wiem, nie znam sie. MOBO: Zalozylem temat - rowniez prosze o pomoc. Nie wiem jakie pamieci ram powineinem wybrac, 90% to granie w path of exile 1/2 - pozostale typowy internet, twitch itd. Widzialem sporo promocji przeroznych codziennie praktycznie wrzucanych na peppers. Prosze doradzic jakie ramy beda dobre, czy warto doplacac, na co zwrocic uwage, jakie najlepsze i dlaczego. Ceny ramow ogolnie przerazaja.... Dziekuje slicznie -
Przez kubikolos · Opublikowano
https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2026-04-14/wlochy-koncza-wspolprace-z-izraelem-meloni-oglosila-decyzje/ jednak nie wszyscy chca wspolpracowac ze zbrodniarzami mimo misji ogloszonej przez badalamana XDDDDDD bonus +18: -
Przez Lameismyname · Opublikowano
Na strychu mam starego czarno-białego AMSTRADa podobnego do tego: Mogę się założyć o czteropak, że przyniósłbym go, podłączył i by działał Kiedyś to robili sprzęt, a nie szajs. -
Przez Dimazz · Opublikowano
losowość ja mam swojego oleda 42 cale trochę czasu i na razie odpukać nic się nie dzieje. Ciężko po graniu na oledzie wrócić do jakiegoś lcd pod gry fabularne nawet z najlepszymi kartami to nie to samo. Żadna karta nie da takiego kopa w jakości obrazu Do grania w typowe sieciówki nie widzę problemu. Można brać jakiś lcd 240hz lub więcej za 500zł A zresztą. Fajne oledy 1500zł. Jak MSI który nie raz linkowałem ale na qd oled z 3 lata gwary na wypalenia
-
-
Aktywni użytkownicy

Rekomendowane odpowiedzi